hogy tisztán lássuk: a VF csak érdekességképp került ide, a VTR volt oylan olcsó, hogy tavasszal akár kicsit fogni is lehetett volna rajta, ha nincs baja, és a banditossal beszéltem, és tetszik neki a majestycserés-beszámítóskicsitráfizetős téma, abból lehetne majd egy év után továbblépni.
amúgymeg. kabbe, lesz bandit akko amúgymeg, így még olcsóbban kijön, és a távlati terv az, hogy a majestyt kurrens motorra cseréljem, amiből könnyebb még tovább lépni, de addig is elég jó motorozgatni vele egy bandit meg elég jó nevű gép, könnyebb eldani majd ha még hozzágyűjtök, mint a maját.
baszki, megdumáltuk, hogy megnézi a motoromat, elküldtem a linket, azt este néztem, nem volt már fenn a hirdetés. Nyílván annyiér, valaki odament, elhozta ha nekem lett volna kp-m, márcsak üzletből megveszem ,keresni egy százast
Baszki ha így állsz hozzá akkor neked csak úgy lesz nagy motorod, ha valaki rád hagyja
Ennél jobb lehetőséged nem nagyon lesz.
Nem értem, nekem ez lett volna kb a második kérdésem, komolyan nem értelek.
Nem is vennék úgy, hogy minden mechanikus cucca cserélve van valami (akár típus idegen) cuccra. Egyébként meg, az átírás miatt a kutya nem fog motor venni már. Szerintem énse adom el sose.
Szevasztok!
Kész a kocsi. Létezik, hogy még jobban meg gázzal mint benzinnel? mind1 A váltást abszolút nem érezni. Nem is értem, hogy hogy meee két nagyon különböző anyaggal van hajtva. Egy liter gáz a kedvezménykártyával itt 193 Ft, míg egy lityi benzin 390 Ft. Királyságos !
Holnap motorozás.
http://youtu.be/lxebUpRgdKc
Ennél jobb lehetőséged nem nagyon lesz.
Nem értem, nekem ez lett volna kb a második kérdésem, komolyan nem értelek.
,,Mióta kiderült, hogy a férjem szeretője nem nyeli, azóta én igen."
Szevasztok!
Kész a kocsi. Létezik, hogy még jobban meg gázzal mint benzinnel?