ez a milyenk mo-on a legnagyobb, mert csak 1 helyen van okmányirodai ügyintézés, míg BP-en több helyen. Debrecen Mo második legnépesebb városa. Az első a főváros.
Meg azt se feledt hogy mig nálunk egy helyen irathatod át Pl. Pesten az istentudja hány helyüt van rá lehetöség .Meg gondolom a nagyobb vásosokban is több van tehát oké hogy több ember van de több a kiszolgálohely is
Itt nálunk ugy döntesz szerdán reggel át akarod iratni .Ako fogod magad becsörtec reggel 8 ra max 20 perc odabasza csekeket akkor átcserepelsz apostára feladod a pénzt. Majd visszacsörtetc azt átiratod .Mi ebben olyna nehéz Minden városban vakarodnak csak vagy mi a fasz
itt a debrecen.hu -n lefoglalom az időpontot. megadja a xorszámom és az ablak számát. KEREKEN a megadott időpontban megjelenik a sorszámod. Itt időpont nélkül max. ismerőssel tudsz intézni bármit is.
sziasztok, van egy fzr 600-asom, és az vele a gond, hogy felső tartományban picit megtorpan! kb 10 ezres fordulatnál! és még e mellé párosul az, hogy ha megállok pl piros lámpánál, vagy ha sokáig megy alapjáraton, megáll , utána pedig nehezen indul! olyan mintha elmenne a gyujtás! utána beindul megint megy! csak ez elég idegesitő! most cseréltem benne gyertyát, valamennyit javult a helyzet , de még most sem az igazi! kábeleket átnéztem, már amennyit tudtam, akkumulátor sarukat is megtisztitottam, cdi-t is kivettem, azt is megtakaritottam... lenne esetleg valami tippetek, hogy mi lehet ennek az oka? páran azzal riogatnak, hogy gyűrűs , emiatt lehet ez ? :(
Van itt egyik forumon "Kutya" nicnévvel dunaujvárosi kértem töle is ajánlatott de drága nála is .Ez a bizonyos lánc csak a motoralkatrész.eu a legolcsobb a kerekek aránylag egyformák árilag aránylag
mentem melóba
így hogy csak sorszámmal lehet menni, beosztják az időt. Tökéletesen működik a rendszer hálisten.
debrecen népessége 2011.01.01-én:208 016
kilencszer több. ez az oka...
Szevasztok!
PUPU hívott, jól van, motorral benn volt köföcöbe nálam. Van neki kocsis jogsija vajon?
http://www.moto-racing.co.uk/i...