Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a milyenk mo-on a legnagyobb, mert csak 1 helyen van okmányirodai ügyintézés, míg BP-en több helyen. Debrecen Mo második legnépesebb városa. Az első a főváros.
Nálunk Erzsébeten 1 ember jut egész napra aki az autós-motoros ügyekkel foglalkozik...ezért van ekkora szopás

mentem melóba
Lényegében baszok reá mert mostanság nem megyek egy közelbe sem mert itt nálam nem lesz átiratás mostanság
Meg azt se feledt hogy mig nálunk egy helyen irathatod át Pl. Pesten az istentudja hány helyüt van rá lehetöség .Meg gondolom a nagyobb vásosokban is több van tehát oké hogy több ember van de több a kiszolgálohely is
és 9X több pénz rá
így hogy csak sorszámmal lehet menni, beosztják az időt. Tökéletesen működik a rendszer hálisten.
Akko kilencszer több kiszolgálo ablak kéne nem de ?Ez lehet az oka
siófok népessége 2011.01.01-én: 24 347
debrecen népessége 2011.01.01-én:208 016
kilencszer több. ez az oka...
Nem akarom elhinni ,hogy ezt csak siófókon lehet megtenni
Itt nálunk ugy döntesz szerdán reggel át akarod iratni .Ako fogod magad becsörtec reggel 8 ra max 20 perc odabasza csekeket akkor átcserepelsz apostára feladod a pénzt. Majd visszacsörtetc azt átiratod .Mi ebben olyna nehéz Minden városban vakarodnak csak vagy mi a fasz
itt a debrecen.hu -n lefoglalom az időpontot. megadja a xorszámom és az ablak számát. KEREKEN a megadott időpontban megjelenik a sorszámod. Itt időpont nélkül max. ismerőssel tudsz intézni bármit is.

Szevasztok!
Igazad lehet nekem csinált ilyet amikor nem volt töltésem .
Vagy generátor, melegen tekercs már nem okés... Van jó sok lehetőség.
Köszi az infókat srácok, akkor még várok vele. Remélem szerdán sikerül a forgalom és nem fognak tökölni a jogsimmal.

PUPU hívott, jól van, motorral benn volt köföcöbe nálam. Van neki kocsis jogsija vajon?
sziasztok, van egy fzr 600-asom, és az vele a gond, hogy felső tartományban picit megtorpan! kb 10 ezres fordulatnál! és még e mellé párosul az, hogy ha megállok pl piros lámpánál, vagy ha sokáig megy alapjáraton, megáll , utána pedig nehezen indul! olyan mintha elmenne a gyujtás! utána beindul megint megy! csak ez elég idegesitő! most cseréltem benne gyertyát, valamennyit javult a helyzet , de még most sem az igazi! kábeleket átnéztem, már amennyit tudtam, akkumulátor sarukat is megtisztitottam, cdi-t is kivettem, azt is megtakaritottam... lenne esetleg valami tippetek, hogy mi lehet ennek az oka? páran azzal riogatnak, hogy gyűrűs , emiatt lehet ez ? :(
110 de 112vagy 114 est szoktam venni nem baj ha van egy kétt szem fölösbe
tied 116 ?
Van ismerős majd megadom a típust azt rendelje le , de csak március környékén mert kő aksi is , télre meg nem veszek .
Van itt egyik forumon "Kutya" nicnévvel dunaujvárosi kértem töle is ajánlatott de drága nála is .Ez a bizonyos lánc csak a motoralkatrész.eu a legolcsobb a kerekek aránylag egyformák árilag aránylag
Akkor ezt megbeszéltük !
Ez az ilyen kék nekem reája ez 130 Le felettiekre és erősitett
Regina láncbol lenne még 200LE + os de alig elérhetö valahol is olasz gyártmány
DID VX 530 szerintem neked ez is jó