Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma volt balhé Pécsett rendesen. Megbolondultak az emberek! Bombariadó minden irányból. Azt hittem soha nem érek haza.
Szia Laci!
Szerintem meg... szóval én kedvelem Józsit, meg gidát is - szóval csak annyi, hogy a matrica nem üt el a motor imidzsétől
Szerintem is csak én má nem akartam beleszolni
Sziasztok!

Sztem jó lett!

Csak a képen
Micsoda szex
baszhatod a múltat
szophatod a jelent
és nyalhatod a jövőt

Ábrus még mindig alszol?
Ez a legjobb esetben annyi
Ezt mindig látni kell,vaktában fényképről orosz rulett nagy munkát vállalni.Tapasztaltam
100-150 körül,ha nincs agyontörve,horpasztgatva.Csak kívülről.
+ szétszedés összerakás,amit ha kis műszaki érzékkel rendelkezel meg tudsz csinálni ha nem kb 30 ezredes a lakatosnak.
Ha megéri?
Nem 90k, csak 80 (nem tudok számolni má így este )

Szóval drága xarok ezek. Én sokat nézegettem aztán megvettem az LG One-t, 25ér, 2800 Ft-os csomaggal, 1 év hűségre. Ennyit ér meg nekem.
Pannonnál 16800-as csomag 2 évig, akkor 10k. Mondjuk, aki sokat pofáz, annak jó, mert ebben van 1000 perc, meg korlátlan net.

Szóval te akkor részletre vetted sztem nem vetted túl jól. 90k meg a kötelező hűség alatt a tarifa... hmmmm, de te tudod, mit ér meg neked.
elég durva csomagom van, így is 20 + 12x5000... Egy HTC vagy galaxy2 40 plusz részlet lett volna, és tizenezer csak az előfizum
hülyeséget írtam: Természetesen ZTE blade-ről van szó

"- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --- 25k"
htc blade-et most tudnék 25-ért, függetlent
de valahogy nem tudom rászánni magam a megvételre
Ha vagy olyan hülye, hogy aláírj 2 évet valami buzi horror tarifacsomaggal, akkor már egy tizesér utánadbaxxák

Amúgy nem rossz cucc, olyan, mint a többi hasonló árú - én hamarabb vettem volna HTC-t vagy Galax2-t.
Noooormális?

ez egy fél motor ára
fú bakker.. vettem egy experia arc sonye-t jéézusom, kb másfélszer gyorsabb a procija mint a valaha volt legjobb PC-mnek
nagy összeg a 2-300ezer. mivel tudnám csökkenteni a költséget? lecsiszolom előre, meg viszek festéket, vagymi