A piros az igazán tetszik!
A fekete az nem!
Ezt úgy találtad vagy az ismeretségi körödből van?
Mert ha ismerősé a piros, akkor kérdezzed már meg, hogy mié van rajta? De, ha tudod, hogy mié, akkor írjad meg, mert én nem pörgök még annyira a gyorsaságiak között.
Ne legyél bagoly!
SatyaPapa ötlete alapján kifaragtam cellből a farokidom toldást, csak ki kell önteni gyantából aztán felragasztom és mehet a fényezőhöz.
De ezekkel az idomokkal viszont egy új desinget tudnák adni a motornak, amivel tetszetősebb lehetne és még talán újabbnak is tűnne, de csak hátulról, mert az eleje az marad dupla körlámpás.
Mindent rá lehet rakni mindenre, de olyan ami max hosszabb csavart igényel, nem kell átalakítani olyat nem fogsz találni. Minden kell dolgozni, és lehet nem is keveset......
Ádám!
Nem keserítesz el,de ezt a mailt kaptam!
Az FZR600-on már egy átalakított idom van, amiről azt szeretném megtudni, hogy szerintetek rá megy az 1000-re?
A másikat pedig Mito Evo 1994-esként hirdetik. Bár számomra is furcsa, hogy a lámpák helye lefelé néz és nem felfelé, mint a Mitokon általában.
Osszad az észt mert szükségem van rá!
Érdeklődnék, hogy szerintetek az FZR600 tanktól hátrafelé eső idomjait rá lehet rakni az FZR1000-re, különösebb átalakítások nélkül?
Mert lenne egy formás farokidom, ami 600-on van és szerintem az 1000-es az szélesebb, meg talán valamivel hosszabb is.
Illetve kaptam egy ajánlatot Cagiva Mito hátsó idomra is.
Osszatok egy kis észt legyetek szívesek!
Köszi
Fotó is van az egyik az FZR600, a másik meg a Mito
Ilyenkor lép életbe Ádám verziója. Ami katonai, csak civil külsőt kapott 3* drágább. Dobd fel a vaterára, mivel gyári camelbak, hátha egy márkabuzi ráharap az új ára alatt valamivel.....
A fekete az nem!
Ezt úgy találtad vagy az ismeretségi körödből van?
Mert ha ismerősé a piros, akkor kérdezzed már meg, hogy mié van rajta? De, ha tudod, hogy mié, akkor írjad meg, mert én nem pörgök még annyira a gyorsaságiak között.
SatyaPapa ötlete alapján kifaragtam cellből a farokidom toldást, csak ki kell önteni gyantából aztán felragasztom és mehet a fényezőhöz.
De ezekkel az idomokkal viszont egy új desinget tudnák adni a motornak, amivel tetszetősebb lehetne és még talán újabbnak is tűnne, de csak hátulról, mert az eleje az marad dupla körlámpás.
Az FZR idomhoz lámpa kell, a Mito idomhoz pedig ülés.
Vagy csináljak a meglévő 1000-hez egy üvegszálas kicsi hátsó idomot, amit ráragasztok a meglévőre?
íígy-e
Nem keserítesz el,de ezt a mailt kaptam!
Az FZR600-on már egy átalakított idom van, amiről azt szeretném megtudni, hogy szerintetek rá megy az 1000-re?
A másikat pedig Mito Evo 1994-esként hirdetik. Bár számomra is furcsa, hogy a lámpák helye lefelé néz és nem felfelé, mint a Mitokon általában.
Osszad az észt mert szükségem van rá!
Érdeklődnék, hogy szerintetek az FZR600 tanktól hátrafelé eső idomjait rá lehet rakni az FZR1000-re, különösebb átalakítások nélkül?
Mert lenne egy formás farokidom, ami 600-on van és szerintem az 1000-es az szélesebb, meg talán valamivel hosszabb is.
Illetve kaptam egy ajánlatot Cagiva Mito hátsó idomra is.
Osszatok egy kis észt legyetek szívesek!
Köszi
Fotó is van az egyik az FZR600, a másik meg a Mito
Mesu,a katonai mintás olcsó,sőt ennél olcsóbban is vannak használtak.
http://sport.vatera.hu/outdoor...