Én meg úgy gondolom,hogy Ők szolgáltatnak,és Én vagyok a vevő,megrendelő és ha már egyszer otthagyom akkor csinálja is meg.
Ne akkor borzongjon amikor már bevállalta a javítást!
Róla ezt nem tudom elhinni.
Kosárból rakott össze egy FZX750-et, ért hozzá az tuti.
A haverjáról annál inkább, aki tényleg a helyi Yamahánál szerelő.
Egyszerűen lusták voltak nekiállni, meg tele a garázs a motorokkal.
Ez valószínűleg jobb üzlet mint a szelephézag állítás.
Vagy csak nem voltál neki szimpatikus.
Gyufa sincs rászorulva arra hogy boldog boldogtalannak csinálja a motorját.
Az automata feszítőt ki kell venni,gondolom én hogy a vez tengely fogaskereket lelazíthassam,mert biztos hogy az egyik szelepet kitartja,habár még ne mértem hézagot,de a torokba nézve hallani és látni hogy sziszeg mellette a benzin,ja amúgy FZR 1000-t vettem,de nem idul be,holnap mérek kompressziót,akkor már többet látok
Sziasztok most én is ilyen gondban vagyok,szelephézagot kéne állítanom,de lapkásat még ne csináltam,ahogy elnézem a vez.mű tengelyt is meg kell bontani,ha cserélni kell lapkát?
Ez már egy sokat idézett kép amin macskám irányításával éppen szelephézag ellenőrzést végzek Gyulánk 500-asán. Rejtélyes módon mindketten hozzáférünk a teljes vezérműhöz. (a 250-es ugyanez)
Egy 8-as, 10-es crovafej, egy villáskulcs a generátor anyájára körbeforgatni a főtengelyt, egy nyomatékkulcs és egy hézagmérő kell hozzá, na meg a táblázat a dokumentációból a hézagoló betétekhez.
Ha ehhez nincs "műszere" akkor ott ne akarj semmit javíttatni.
Tőlem se kért pénzt (szerencsére). Csak nem értem, ha már csinált ilyet más motoron, ezen miért nem tudta beállítani?
Sőt állítólag egy másik szerelővel együtt csinálta (aki szervizben dolgozik), de ő se tudta. Azt mondta, hogy le kell venni a hengerfejet és csak úgy lehet, de neki nincs hozzá megfelelő műszere.
Ne akkor borzongjon amikor már bevállalta a javítást!
És akkor is egy nagy PARASZT az ilyen!
Tévedésben vagy, nem szervizről van szó, és megteheti azt is hogy nem vállal el akármit.
Te nem ismered sem a delikvenst, sem a szerelőt, úgy hogy a helyedben óvatosabban fogalmaznék.
Sziasztok!
Szilveszterék még senkit nem küldtek el.
Kosárból rakott össze egy FZX750-et, ért hozzá az tuti.
A haverjáról annál inkább, aki tényleg a helyi Yamahánál szerelő.
Egyszerűen lusták voltak nekiállni, meg tele a garázs a motorokkal.
Ez valószínűleg jobb üzlet mint a szelephézag állítás.
Vagy csak nem voltál neki szimpatikus.
Gyufa sincs rászorulva arra hogy boldog boldogtalannak csinálja a motorját.
Corsába beférne vajon?
Benzin van szikra is,de nekem nagyon haloványnak tűnik a szikra,első körben önindítót csréltem,mert már alig hajtott.
(exup?)
Szevasztok !
Ha ehhez nincs "műszere" akkor ott ne akarj semmit javíttatni.
Sőt állítólag egy másik szerelővel együtt csinálta (aki szervizben dolgozik), de ő se tudta. Azt mondta, hogy le kell venni a hengerfejet és csak úgy lehet, de neki nincs hozzá megfelelő műszere.
emre: Gyufáhozt vittem.