Sziasztok srácok lehetséges,hogy pupu gépét láttam ma Gödöllőn a tesconál fél 3 körül? vagy benn egy kék agv sisakkal csávot, csak mert ismerős volt,de mondom nem szólok oda
Van 1 pár cuccos. síküveg valami jó fajta kb 5-8mm 6 tábla 2mx1m és kb 1m x 80cm.
Úgy nézki lesz 1 ACP vagy mi a manó szünetmentes táp full mindenes. A csövi látta ezeket mikor kint volt.
Szia Pupu !
Gebaszos a helyzet ahogy látom, de legalább a humorod meg van, és nem is vagy tétlen. Figyumáá, úgyis adnak elfele mindent. Neked nem csurran cseppen ez-az? Hozd el ami tetszik.
Lessz ott meló is nemsoká
Szassz papa semmi változatlan minden kipakoltuk az összes irodabútort adják el. Holnap elvileg lesz valami válasz a cégtől mi a fasz van. Öcsém is próbálja a helyet megcsinálni nekem csak az angol miatt nehezebben megy mert nem igazán beszélem a nyelvet. de most kisfőnök lett talán át tudja tolni a dolgot. A ha nem jön össze semmi akkor megy csak a motor el. Amúgy semmi növesztem a hajam hogy angliából hazahozott chopperemen jól mutassak.
Nagyon kész voltam az elmúlt két napba. Két meló közt mindig akadt tennivaló és még este is cuccoltunk a Viki lakásába.
Pécsre helyezték a nagylányomat,mert megalakult a pécsi készenléti is. Akinek az állandó lakcíme Pécs,vagy környéki,azt alaphangon áthelyezték.
Most csinálni kell a lakását,mire jön rendbe legyen.
kéne menni motorozni, de 1 hónapja nem volt beindítva a kicsi, akksi is benne van még és szerintem koszos is a karbi megint.
Úgy nézki lesz 1 ACP vagy mi a manó szünetmentes táp full mindenes. A csövi látta ezeket mikor kint volt.
Szia Pupu !
Gebaszos a helyzet ahogy látom, de legalább a humorod meg van, és nem is vagy tétlen. Figyumáá, úgyis adnak elfele mindent. Neked nem csurran cseppen ez-az? Hozd el ami tetszik.
Lessz ott meló is nemsoká
http://youtu.be/cBojbjoMttI
Tök szép idő van.
Nagyon kész voltam az elmúlt két napba. Két meló közt mindig akadt tennivaló és még este is cuccoltunk a Viki lakásába.
Pécsre helyezték a nagylányomat,mert megalakult a pécsi készenléti is. Akinek az állandó lakcíme Pécs,vagy környéki,azt alaphangon áthelyezték.
Most csinálni kell a lakását,mire jön rendbe legyen.