Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok lehetséges,hogy pupu gépét láttam ma Gödöllőn a tesconál fél 3 körül? vagy benn egy kék agv sisakkal csávot, csak mert ismerős volt,de mondom nem szólok oda
egy hónap? Komoly.
Na szasztok naplopók. Pupi előbb csörgess és meg mondom mikor vagyok benn, szeretettel várlak egy jó nagy kajálásra

kéne menni motorozni, de 1 hónapja nem volt beindítva a kicsi, akksi is benne van még és szerintem koszos is a karbi megint.
igen ez megy már,pár apróság és van 1-2 ezres belőle
úgy kell. eladod, és máris lesz zséé.
ja és ezek eladók
Van 1 pár cuccos. síküveg valami jó fajta kb 5-8mm 6 tábla 2mx1m és kb 1m x 80cm.
Úgy nézki lesz 1 ACP vagy mi a manó szünetmentes táp full mindenes. A csövi látta ezeket mikor kint volt.

Szia Pupu !
Gebaszos a helyzet ahogy látom, de legalább a humorod meg van, és nem is vagy tétlen. Figyumáá, úgyis adnak elfele mindent. Neked nem csurran cseppen ez-az? Hozd el ami tetszik.
Lessz ott meló is nemsoká
Szassz papa semmi változatlan minden kipakoltuk az összes irodabútort adják el. Holnap elvileg lesz valami válasz a cégtől mi a fasz van. Öcsém is próbálja a helyet megcsinálni nekem csak az angol miatt nehezebben megy mert nem igazán beszélem a nyelvet. de most kisfőnök lett talán át tudja tolni a dolgot. A ha nem jön össze semmi akkor megy csak a motor el. Amúgy semmi növesztem a hajam hogy angliából hazahozott chopperemen jól mutassak.
Szeressük a jó muzsikát!

http://youtu.be/cBojbjoMttI
Cső Pupu! Mizu?
amúgy a köztereseknek jobb a lé, és nem is kell lemondani állampolgári alapjogaid egy részéről sem
Jó reggelt tesókák ismét kicsit gépközelben pesten.
Még mehetsz. 35-ig jó vagy. Egyébként sztem nem rossz meló,és biztos.
Rendőrnek kellett volna menni...
Azért egy kis kocogás belefért ma is. Anélkül nem is indulhat el a nap.
Tök szép idő van.
Sziasztok!

Nagyon kész voltam az elmúlt két napba. Két meló közt mindig akadt tennivaló és még este is cuccoltunk a Viki lakásába.
Pécsre helyezték a nagylányomat,mert megalakult a pécsi készenléti is. Akinek az állandó lakcíme Pécs,vagy környéki,azt alaphangon áthelyezték.
Most csinálni kell a lakását,mire jön rendbe legyen.
néked is...megyek, alszommm
Jóóóóó reggelt!
Mekkora szopás ilyenkor könyvelni aludniii akaroooookk
Jaaa pedig olvastam is jóvan na Amugy ja
[121682] ma 09:28
Hooool?
Olvasd el, én mit írtam.