Pedig így volt. A garázs nem volt tele, pont azért vártam 2 hetet. ha lusta rá, akkor el se vállalta volna gondolom. Meg én se jókedvemböl futkozok oda.
Nyugalom,ne kakaskodjatok,van rendes szerelő,és van nem rendes,ilyen a világ.Én is beszoptam itt a szegedivel,50 rongyom bánta,de kifizettem a tanulópénzt mert minek vitázzak vele,attól nem csinálta volna meg.Ábrus rendes volt,azóta is jó,a súbrtűket emeltem fel középre,mert Dobogókőn már kevés volt a takarékos üzem,aztán most már hajtom amíg megy. .
Emre ne oszd itt az észt,ez egyértelmű helyzet. Erről nem tudsz meggyőzni,ez egy nem helyénvaló hozzáállás.
Az én szememben nem szakember az ilyen,és ha rajtam múlna nem is dolgozna mint motorszerelő.
Kész!
Nem vagyok hajlandó tovább foglalkozni egy ilyen szarházi kis fostalicskával.
Annyiban az, hogy ha tudja hogy nem akarja megcsinálni akkor mondja azt hogy tele van melóval és nem fér bele, és ne azt hogy hagyd itt aztán majd lesz valami. Ha szelephézagolásról volt szó akkor tudta hogy az mivel jár, ne pattintsa már le ilyennel hogy nincs hozzá "műszere".
Tavaszig nem bontom ki, mert gida azt mondta hogy úgyis csak akkor látszik hogy milyen, ha majd össze lesz rakva.
Az én szememben nem szakember az ilyen,és ha rajtam múlna nem is dolgozna mint motorszerelő.
Kész!
Nem vagyok hajlandó tovább foglalkozni egy ilyen szarházi kis fostalicskával.