van bakom, de csak egy, ráadásul használnám, mert még mindig robogót szerelek. Mire nyugdíjas leszek kész is lesz.
Jó reggelt ! Éééébbbresztőőő. Kezdem a hetet egy kellemes túlórával A hétre, hétköznapra van 8 óra elrendelt kötelező
Na, megyek is, keresek vmi filmet, mer amióta ez a VVlófax van, nem lehet TV-t nézni, a 2-n meg a másik baromság folyik, áááá
Még jó, hogy van net (itt lehet tesztelni)
Thomas,ha van két autós állítható szerelő bakod,akkor könnyen megoldhatod,csak le kell venni a két oldalidomot hozzá.Úgy tudom hátsó emelőd van,azzal felemeled hátulját,odakészíted a vízszivattyú magasságába a két bakot,beállítod úgy a magasságot hogy a két alsó motortartó gerendák felső széléig érjen(2-3cm),majd Kingát betanítva megemeled az első keréknél,és Kingus szépen aláteszi a két bakot.Persze Kingus ügyességétől függően eltarthat kis ideig míg körbeér,ezért nem árt ha rákészülsz.
Én csináltam egy U-alakú tartóbakot,aminek a felső végére centinként lyukakat fúrtam,a kellő magasságban két csavart tettem,ezt Kati egy mozdulattal alá tudta tolni.Van alul a gerendákon egy bütyök,az mögé kell tenni,így nem tud kicsúszni előre.Így mindkét kerék szabaddá válik,akár szerelhető is.Így cseréltem első gummát egy hónapja.
Tetszeni biztos fog, csak kissé visszafogja a lelkesedést hogy ezzel együtt eddig ~600e-ért áll ott a garázsban, még a teljes szétszedés/összerakás előtt.
Sziasztok!
Mi is hazaértünk Egyiptomból! Ott elég fasza idő van ilyenkor,motorozni is lehet.Igaz én nem mernék .Brutál ahogy közlekednek,nincsenek szabályok!Mindenki úgy megy ahogy akar,de tényleg.A lényeg ,hogy a duda működjön.
Egyébként történt valami az elmúlt héten?Láttam ma Pupu volt itt
Olyan nagyon azért nem akarok eljárni semmit amikor ilyen összegek mozognak lefelé a bankszámlámról.(még így, hogy csak gida órabérrel van számolva akkor is elég meredek)
Jó reggelt ! Éééébbbresztőőő. Kezdem a hetet egy kellemes túlórával