Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van bakom, de csak egy, ráadásul használnám, mert még mindig robogót szerelek. Mire nyugdíjas leszek kész is lesz.
Jó reggelt ! Éééébbbresztőőő. Kezdem a hetet egy kellemes túlórával A hétre, hétköznapra van 8 óra elrendelt kötelező
most akkor egy leszel azok közül, akikról beszéltünk, hogy az lenne a csúcs, vaagy mi lesz most?
mennyire állat egy ilyet simán elfogadnék!
mizu?
Nekem Van!-ot írt,de nem bőbeszédű!
Nekem azt mondta, hogy nincs......

Na, megyek is, keresek vmi filmet, mer amióta ez a VVlófax van, nem lehet TV-t nézni, a 2-n meg a másik baromság folyik, áááá
Még jó, hogy van net (itt lehet tesztelni)
Thomas,ha van két autós állítható szerelő bakod,akkor könnyen megoldhatod,csak le kell venni a két oldalidomot hozzá.Úgy tudom hátsó emelőd van,azzal felemeled hátulját,odakészíted a vízszivattyú magasságába a két bakot,beállítod úgy a magasságot hogy a két alsó motortartó gerendák felső széléig érjen(2-3cm),majd Kingát betanítva megemeled az első keréknél,és Kingus szépen aláteszi a két bakot.Persze Kingus ügyességétől függően eltarthat kis ideig míg körbeér,ezért nem árt ha rákészülsz.
Én csináltam egy U-alakú tartóbakot,aminek a felső végére centinként lyukakat fúrtam,a kellő magasságban két csavart tettem,ezt Kati egy mozdulattal alá tudta tolni.Van alul a gerendákon egy bütyök,az mögé kell tenni,így nem tud kicsúszni előre.Így mindkét kerék szabaddá válik,akár szerelhető is.Így cseréltem első gummát egy hónapja.
Ilyen elit kaszthoz tartozni, ez nem is péz...

Tudom:
na igen, 6kila nem kevés pénz
Tetszeni biztos fog, csak kissé visszafogja a lelkesedést hogy ezzel együtt eddig ~600e-ért áll ott a garázsban, még a teljes szétszedés/összerakás előtt.
Sziasztok!
Mi is hazaértünk Egyiptomból! Ott elég fasza idő van ilyenkor,motorozni is lehet.Igaz én nem mernék .Brutál ahogy közlekednek,nincsenek szabályok!Mindenki úgy megy ahogy akar,de tényleg.A lényeg ,hogy a duda működjön.
Egyébként történt valami az elmúlt héten?Láttam ma Pupu volt itt
én nem értek hozzá. Attól, hogy sok pénz volt még örülhetsz neki, mármint tetszhet...
Olyan nagyon azért nem akarok eljárni semmit amikor ilyen összegek mozognak lefelé a bankszámlámról.(még így, hogy csak gida órabérrel van számolva akkor is elég meredek)
Lesznek. Mindjárt átrakom...most csak ez
Képek?
Ákciós túra vót...
Egyébként szevasz !
És még el is dicsekszik vele
Jó estét az Uraknak. Megjöttünk welness hétvégéről, Kuponvilág-Dunaszentmiklós.
Az ilyet nem bizza rám!
Mert tőled várja