Hagy osszam meg a kicsi örömömet veletek: mára rátoltam a telóra IGO navit, és most összekőttem a sisakkal, úgyh a kiválasztott hölgyeményhang szépen a fülembe búgja mikor-merre hajtsak! :) Már csak azt kell majd kipróbálni, hogy megy-e mindez úgy, hogy mikor nem beszél a navi, megy a zene...
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy nagyítóval is megnéztem a felületet: látszik hogy sokat dolgoztál vele mert tökéletesen egyenletes és még nyoma sincs narancsos foltnak sem. (rég láttam ilyet)
Hááát, pontos adatot nem tudok mondani de ha elviszed egy gépműhelybe és ott főtengely-köszörülés is lesz, akkor olcsóbb helyen 80e körül kijön. (kissé kétes, de használható eredménnyel)
Ha a gyári csapágysor árára vagy kíváncsi arra azt mondom hogy jobb ha nem tudod, mert hanyattb.szod magad. (irreális összeg megvenni egy bármilyen jó állapotú FZR-hez)
http://www.kepesmotor.hu/panno...
Igyekszem nem gondolni rá. Úgy veszem hogy elugrott a Maldív szigetekre kicsit és ott nincs net.
jó éjt mindenkinek!
De igenis nagy élet van! És bakosi is volt valamikor! És nem vagyok depressziós!
Ha a gyári csapágysor árára vagy kíváncsi arra azt mondom hogy jobb ha nem tudod, mert hanyattb.szod magad. (irreális összeg megvenni egy bármilyen jó állapotú FZR-hez)