Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az FZX-es írás! Úgy nézel ki mint egy új Hitler.
Sanyi! Egy jó kis P21? Nem a tied volt?
http://www.kepesmotor.hu/panno...
Ez tetszik.
Drága, de nem az a legfontosabb. Megy nélküle is...
Tudod mennyire értek hozzá... el kell hinnem sajnos most, hogy ez drága holmi.
Ezzel sincs semmi baj, de ezzel a szarral együtt 100
a jó kis fzr
Hagy osszam meg a kicsi örömömet veletek: mára rátoltam a telóra IGO navit, és most összekőttem a sisakkal, úgyh a kiválasztott hölgyeményhang szépen a fülembe búgja mikor-merre hajtsak! :) Már csak azt kell majd kipróbálni, hogy megy-e mindez úgy, hogy mikor nem beszél a navi, megy a zene...
Ez sajnos így van.
Igyekszem nem gondolni rá. Úgy veszem hogy elugrott a Maldív szigetekre kicsit és ott nincs net.
na lépek mert nem bírom ezt a gyors beszélgetést!

jó éjt mindenkinek!
én sem vagyok depressziós! de azért valljuk be mióta Pupu nincs köztünk itt eléggé csendesebb a fórum.
"na ma sincs nagy élet itt. bakosi sincs már napok óta!"
De igenis nagy élet van! És bakosi is volt valamikor! És nem vagyok depressziós!
Azt mondjuk még mindig nem értem hogy hogy sikerült rávenned a Standox szakembereit hogy ennyiért lefessék és még neked is megérje.
mert?most ezt miért mondod?
Tájékoztató jelleggel közlöm hogy nagyítóval is megnéztem a felületet: látszik hogy sokat dolgoztál vele mert tökéletesen egyenletes és még nyoma sincs narancsos foltnak sem. (rég láttam ilyet)
Az a csepptankos Jawa nagyon OC a képeid között!
Erre idejössz károgni a fórumra.
Hááát, pontos adatot nem tudok mondani de ha elviszed egy gépműhelybe és ott főtengely-köszörülés is lesz, akkor olcsóbb helyen 80e körül kijön. (kissé kétes, de használható eredménnyel)
Ha a gyári csapágysor árára vagy kíváncsi arra azt mondom hogy jobb ha nem tudod, mert hanyattb.szod magad. (irreális összeg megvenni egy bármilyen jó állapotú FZR-hez)
na ma sincs nagy élet itt. bakosi sincs már napok óta!
ilyenkor mindig elszomorodom mert ilyent szerettem volna de aztán szerencsémre ez lett belőle nem pedig az a romhalmaz! de nagyon tetszenek ezek!
Ezek tetszenek nekem is ebben a színben és állapotban.
hali kellene nekem egy kis segítsèg menyibe kerül fzr 400 r be egy csapàgy garnitùra a blokk ba elöre is köszi