hát igen, de legalább jó minőségűt kapott. az egész kékkel jelölt területet letakarítottam, a pirossal jelölt résznél, ahol a fém csőre csatlakozik a gumicső, ott kb. 0.5 cm-s kátrányos ragadós fekete dzsuva volt a fém csőben belül
Szétszedtem a légszűrőt, tiszta retek volt, csoda, hogy kapott levegőt ez a szegény motor. Most kerítek bele alapjárati motort, manuálisan be állítottam kb.-re, de nem 100-as. Ami zavar, hogy ha lepadlózom, akkor csak magasabb fordulaton indul meg, addig csak vánszorog. Tudom, ne várjak csodát egy 17 éves 1.2-es autótól, de ez úgy zavar át kell takarítani a egész rendszert, mert nagyon durván dzsuvás.
Ma voltam a petzvál-ba elintézni a papírokat, aztán átugrottam a bocskai-ra, már csak várom, hogy kiküldjék a jogsikártyát.
Kocsi megyeget, szétszedek rajta minden nap valamit, kitakarítom, azt jóvan. Tegnap mondjuk miközbe mentem be szétesett a váltó, de megoldottam, merthátminttudjukkirályvagyok.
Szétvagdosták a buszomat,csinyálják a műszakit. Annyi tartóborda el van rohadva rajta! Úgy kell összelegózni az egészet. Ha ezt látná valaki hozzáértő! Sztem főbe is lőné magát.
A VW-ben is ilyen alapjárati motor volt. Én kiisztítottam és jó lett.
Barum,-vagy Debika
Most kapott egyet, eddig nem volt gond vele. Kipucolgatom, meg adok neki egy kicsit és tök jó lesz.
Kocsi megyeget, szétszedek rajta minden nap valamit, kitakarítom, azt jóvan. Tegnap mondjuk miközbe mentem be szétesett a váltó, de megoldottam, merthátminttudjukkirályvagyok.
Cső!