Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van Gyula! Lejárt a műszakid?
Nézzétek mit kaptam ajándékba a barátomtól.
tudom, guggyíír de arra sajnálom
Sziasztok!
Barum
Egy kis infó alapjárati motor ügyben

A VW-ben is ilyen alapjárati motor volt. Én kiisztítottam és jó lett.
vagy tök mind 1

Barum,-vagy Debika
hát igen, de legalább jó minőségűt kapott. az egész kékkel jelölt területet letakarítottam, a pirossal jelölt résznél, ahol a fém csőre csatlakozik a gumicső, ott kb. 0.5 cm-s kátrányos ragadós fekete dzsuva volt a fém csőben belül
Sirály király! Lehet, hogy már annyira cellazárlatos volt, hogy csak na. Jó drágák lettek az akksik is...
új aksi kellett bele, sajnos semennyire nem tartotta a töltést és valami gebasz is volt vele.

Most kapott egyet, eddig nem volt gond vele. Kipucolgatom, meg adok neki egy kicsit és tök jó lesz.
Töltés jó? Rángat még?
Szétszedtem a légszűrőt, tiszta retek volt, csoda, hogy kapott levegőt ez a szegény motor. Most kerítek bele alapjárati motort, manuálisan be állítottam kb.-re, de nem 100-as. Ami zavar, hogy ha lepadlózom, akkor csak magasabb fordulaton indul meg, addig csak vánszorog. Tudom, ne várjak csodát egy 17 éves 1.2-es autótól, de ez úgy zavar át kell takarítani a egész rendszert, mert nagyon durván dzsuvás.
hát pörögj aklor. irj a verdáru
hát nem pörgitek túl a fórumot.
Ma voltam a petzvál-ba elintézni a papírokat, aztán átugrottam a bocskai-ra, már csak várom, hogy kiküldjék a jogsikártyát.

Kocsi megyeget, szétszedek rajta minden nap valamit, kitakarítom, azt jóvan. Tegnap mondjuk miközbe mentem be szétesett a váltó, de megoldottam, merthátminttudjukkirályvagyok.
Most szabadság van,hó végén kezdek délután,ha nyugi lesz,akkor megoldom.
Idővel hogy áll mester? (fesszab készítés belefér?)
Itt vagyok,csak voltam dokinál,védőoltás meg évi rendes üzemi alkalmassági,még mennem kell tüdőfényképezésre is.
Én is.
Mentem gályázni,majd estefelé leszek.

Cső!
Szétvagdosták a buszomat,csinyálják a műszakit. Annyi tartóborda el van rohadva rajta! Úgy kell összelegózni az egészet. Ha ezt látná valaki hozzáértő! Sztem főbe is lőné magát.