Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem baromi kicsi,már ha csak a járólaphoz is nézem ami alatta van
max 60 cm
Háde ha nem villany akkor gáz 5000 ft 1 palack is
Lesz olyan villanyszámlád hogy......
Tamás! Ez mit tud? Sziesztával versenyzik?
http://www.expressz.hu/haztartasi-gep/futes/egyeb/hirdetes
-28623448/
Tamás! Ez mit tud? Sziesztával versenyzik?
ez meg az az olaj amikor vettem a motort es csereltem. Tutu szuro es olajcsere lesz majd. Most hogy nem turasan jarok elkezdte nem csipegetni hanem falni de nem fustol. A vezlanc cserehez eleg csak a szelepfedelet leszedni vagy a veztengelyen a fogaskerekeket is le kell kapni.
De tényleg ideje lenne bontani,a matrica miatt mielőtt nagyon megszívja a lakkot, arról nem beszélve hogy ha tört már úszott a kártérítés
Nem. Csak arról. (anyósom egy hete sos kölcsönkért két-három hétre egy százast, majd tegnap közölte hogy tavasszal hozza ám )
Szóval dec. elején megy a többi.
Vízözön
Nyuszika megszólal:
Mond róka, téged is bejelölt Noé a facebokon?
-Nem miért
-áá semmi semmi
Igen egy kupacról tudok,köszönöm,vagy már másikról beszélsz?

Gázpalackról működős sziesztát keresek, ha van valakinek otthon a lomok között megvételre,"külső nem számít,műhelybe kell jeligére"
Megkaptad a lét? (nekem meg tényleg ki kéne már bontani a másik dobozt is és megnézni a Honda matricákat )
10e-ig elmehetsz vele.
Én meg lassan betolom az udvarról
6000 nél kéne cserélni.
Az FJ 1200-nél meg 12000 km a szervizintervallum.... Biztos azért mert 1200-es.
ma megint atfurdult a napi szamlalo mar. Az olajba van mar 7000km az mar cseres ugye?
Abruskam kiderult hogy a gyertyakabel kiszedhetoe? Vagy csak te voltal szerencses hogy kijott.
Emre baratommal mi van nem latom mostanaban. Remelem o es a csaladja renben van.
Motorino elhagyta az országot?
Már beszéltem vele, nem adta volna oda olcsóbban. Igazából jó az ár mert újban huszonvalamennyiért lenne, itt a robogóboltos srác is csak ígérgette tavasz óta, hogyha talál kint az olasznál nekem valót akkor 3e környékén odaadja. Csak bepróbálkoztam lejjebb egy ezressel, hátha bejön.
Ha hamarabb linkelted volna, neki pont megtudtam volna adni a telszámát, mert már rendeltem tőle
Akkor azért ?!
A ragadós felét kell a kerékre rakni.