Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12V direkt mértem
Zár?
Inkább a töltését kéne megmérni.
Vettem annak idején a bárdinál elosztófedelet amiben nem réz, hanem valami aluszerű anyagból voltak a szegmensek, össze is égek ~200 km után. (ki is dobtam)
Vettem rezest az évek óta jó.
ezt én is megtaláltam gúglin, de ezen lófasz se volt, nem hogy omega.
kettő. kell pótkulcs is.
de aztán kulcsod legyen ám mindegyik lépcsőfokhoz!
na, azéé.
ja ok bocs.
attól, hogy Te tudatlan tök vagy... a lépcső teherhordó része igenis zárszelvényből lesz.
a legjobb lépcsők mind zárszelvényből vannak.
ha jól értettem az ablaktekerentyű levétele a gebaszos.
Van egy tipp, ami általában bejön.. .
Ahogy mlas írta kell egy pár mm-es hézag, és egy rongydarab.
a rongydarabot rátekered az ablaktekerő tengelyére és körbeforgatod rajta. a rongy bele fog akadni abba a zégergyűrű féleségbe és lehúzza róla.
milyen az a zárszelvény? kulcsos? én csak zártszelvényről hallottam.
sima fenyődeszka. A teherhordó elem zárszelvény lesz.
Az jó. Trafó is szokott szarakodni.
mindegyik cserélve volt most vadiújra...
koszonom
A vezérmű szíjat azt kellene cserélni ki tudja mikor volt...Szokott a központi injektor is leragadni, Párás nedves időben meg szintén ez a tünet. Rotort osztófedelet is kellene cserélni, ki tudja mikor volt...

PUPU jobbulást faternak...
szerintem az aksinak semmi köze a fulladáshoz.
láttam a képeket!egész jó az a fénycsík.
szasz papa.koszi.
nem tudom mi lesz, holnap belerakok 1 másik akksit, ha azzal jó akkor gyorsba veszek egyet...
ebben sajnos igazad lehet.az ember nincs ott és nem látja mit raknak bele.én is vihetem vissza a vectrát a villamosságszerelőhöz mert 2 hét után újra nem igazán akarja megtekerni az önindító. pedig állítólag cseréltek rajta cuccokat meg az árát is kifizettem de hát bele nem látok.
Most újították fel neki a fél autót Bár, kaphatott egy utángyártott xar rotort, vagy fedelet, vagy a vezérlést elrakták, bármi lehet.