Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így igaz...délután kimegyek, megnézem elindul-e, rámérek akksira, megnézzük mennyi benzin van benne - van-e egyáltalán mert tegnap eléggé feküdt a mutató...
Ha bármi kaja - pia kellene, ugorj be és jóllakatlak
3km/l?
szarul de buszken vagyok
Ez király Pupukám. Hogy vagy?
Elöször az volt, hogy láttam messziről a lámpát, visszaváltottam és minden visszajelzőfény bekapcsolt a műszerfalon. Visszalöktem 2-be ráengedtem a kuplungot és be is röffent de nem volt túl jó hangja meg nem is ment. Aztán meg kellett állnom a lámpánál, persze lefulladt megint, alig akart elindulni. Utána meg nagy gázon haza és akkor már nem fulladt le de nagyon vészes volt az alapjárat. én valami benzines dologra gondolok első körbe, meghát az is fura, hogy 66 km alatt eltűnt belőle 20 l benzin
hat nem tudsz olvasni ott irja vazze fullad nem vette a gazt
és mik voltak a tünetek?
hazaertem.nyari kesztyut ne hasznaljatok telen 160nal nagyon tud fazni a kezetek . 2kabatba meg borgatyaba nincs hideg a borkabat alatt is csak polo van.
Gépészetileg nem vagy valami szerencsés mostanában.
Tudsz csinálni de ez önmagában nem túl erős (meg a kép is szar) ezért a deszka önmagában nem lehet tehertartó elem. (gondolom ez sima fenyődeszka)
Reggelt. Kéépzeljétek tegnap szarakodott a corsa elkezdett fulladozni, meg nem vette a gázt rendesen. NAGYON remélem, hogy csak valami benzines baszakodás.
Jó reggelt !
jo reggelt. Megyek korhazba faterhoz, 1hete korhazba vittek torokbalintra a tudoklinikara. Nem sok van hatra mondta az orvos,felkelni mar nem tud az agybol. Nemsoka jelentkezek.
egyszeru a keplet. Tecco geca ko kola
hát bameg, ez az olajcserés videóm priceless még mindig
Fél óra múlva hazamotorozni jóféle?
na én lépek accani.elnyomott ez a kis borocska. jó éjt és jó bulizást!