Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek én is level 73-ra.
Be kell szakaszolni még egyet. Éjszakára meg a hűtő-tv-rezsó kombónak meg nem kell mennie.
A hosszabbító meg nem melegszik annyira mert este k. hideg van kint, tehát van hűtése.
az komoly lehet.
gyerekek tiplizek szuszozni reggel rendbe kell raknom harom szintet keddre delutan jovok. Jo ejszakat.
Nem rossz az. A tél meg van oldva és nyárig rákészülhet a következő melóhelyre.
van egy 2kW hosugarzo de atfontoltan kell alkalmazni a tv huto rezso hosugarzo kombot mert a 110m hosszabitonak vegesek a hoturesi tenyezoi
Na urak! Jó éjt mindenkinek. Holnap reggel meló,korán kelés van.

Sziasztok!
TARTOM!
Nincs ott valami amit el lehet tüzelni? (parketta-bútorok-ilyesmi, tudod a kisebbség is így szokta)
Jó az a telefon! Örülök hogy itt tudsz lenni,az ékezet meg tök mind1!
szar telefonon qwertybe nincs ekezet
Az Opelnél nem tudom hogy van de a Rönón csak rá van nyomva (de baromira) a tengelyre. Lehúzni pedig egy gyári villás célszerszámmal (villáskulcs+fadarabbal szoktam) lehet.
A generátor szíjat is nézd meg! Egyszer úgy jártam,hogy laza volt de annyira! A világítást rákapcsolva simán megcsúszott,és lemerült az akksi is. A töltéslámpa csak halványan világított.
Az elég kevés, 13,8-14,5V között kell lennie világítással. Ha kevés a töltés akkor gyújtáskimaradás léphet fel mikor merül az akksi és alapjáraton ki-kihagy és leáll. Ha nyomod neki akkor valahogy megy de némelyik henger kihagy, ezért sokat fogyaszt és szar hangja is van amíg le nem merül akksi 10,5V környékére. (onnan már leáll)
Mérd meg még egyszer.
Csak szolídan,mert holnap meló. Max még 1 pohár fér csak bele.
ha bejön a meló lesz szerelem? love!
tudtam én!te vagy az én emberem!
pupunzon crusoe
holna kaptok fotot.
koszi. Ha bejon akkor juliusig full melo,lesz love es a motort is fe tudom ujitani.
Legyen. Vidéken bármi megeshet.