Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok pajtikáim!

Pupu apukádnak jobbulást neked meg sok nőt!

Poti te meg ne idegeskedj mert attól nem lesz jobb aztán go! Ez egy Opel így nagy baja nem lehet!
szeva papa. Köszönöm.
Ki kéne olvastatni a hibakódokat,mert 1000 és egy dolog lehet. Pl a motor hőfokjeladói közül valamelyik szar,lambdaszonda hibánál is 15 litert fogyaszt,és tiszta korom a kipuja.Repedt az elossztófedél(nem láthatóan) akkor is hol megy,hol nem. Párától áthúzhat.........stb
Szia Pupu!

Sziasztok!

Jobbulást édesapádnak.
A kárpitot befele nyomod, a kart kifele húzod, lesz egy pár mm rés, és ott benyúlva egy víkony csavarnyúzóval, lesz egy omega alakú rugó vagy egy seeger gyűrű, azt radiális irányba lehúzod.
fejtsd ki
le ne törd!egy omega gyűrű van benne amit le kell pattintani!
legyen mar tavasz motorozni akarok
csavarhúzóval feszítem, azzal se jött le...kurva @nyját
Akkor lehet csak erősen lehúzós.
Nemtom levenni ezt a geci ablakemelőt! Sehol egy illesztes vagy vmi
no para csak valami szmotyit felszivott a tankbol es kicsi dugulas. De ez erdekes neked mindig benzingondod van kis frezi kis corsa hmm
na meglesem a corsikát
nemtom csak ugy irtam
Pupu, mi ez a kóros önbizalom hiány?
pontosan jol beszelsz munka vagy pupu
akkor majd tavasszal benezek most mar hideg van az esti motorozashoz
akinek a főnök két lehetőséget ad: munkakeresés, vagy pupu
Van 1-2 akinek az igazi férfi 100 kg fölött kezdődik mindig ezt mondogatják legalábbis
es azok kozul ki porog ra egy negyvenes oszulo motoros oregre.
visszaváltottam 1 fokozatot és szépen ráengedtem a kuplungot, nem szétpörgettem a kocsit. elég sok dolog arra utal, hogy valami benzines dolog.
Leállt valami miatt, ezer1 oka lehet. Na, vissza kettő+kuplung, ilyenkor szokott a vezérlés átugrani egy fogat utána, ha még beindul, pont olyan hangja lesz, mint amit leírtál, és qrva sokat fogyaszt
Ne legyen igazam, mert az sokba kerül, reméljük, hogy csak vmi dugulás.

Én pont így jártam az öreg céges Kadettel, abban szakadt a szíj, és 4 himba eltört. (érdekes módon más baja nem lett, pár nap múlva ment megen)
télleg, most te vagy ott az alfahím
van benn 1 pár
koszi potikam, 1friss puncit kerekszepen