És ha valami nem klappol a papírokkal? Akkor utazz le megint,szívás ez így. Időpontkérés mindenhol..stb Csinálja az aki erre szakosodott. Csak egyszer ne stimmeljen valami. Azt oldja meg a mostani gazdija.
Figyelj már nagyfiú!Kocsid van,bérelsz egy futót,le Majestyvel,a másikat felhozod,Pesten gyorsan forgalomba tudod helyezni.Nem olcsó,de nem kell sz*r*kodni,amúgy is már hideg van ahhoz hogy lábán hozd és vidd a motorokat!
bakker, ha nyár lenne, már lent körmölném a papírokat de tudjátokmit... asszem leszarom, nem számolom a pénzt az útra, lemegyünk busszal, ha kell kétszer, azt kész aztán majd valahol megtalálom a hiányzó lét, max valamire nem költök.
Én is 2x mentem Dújvárosba,de nem bántam meg. Korrektül névre írva,biztosítással együtt kaptam kézhez a Frézit. Miért szívnál ennyit,ha megteszik helyetted mások?
miért akarsz Te ott papírozni?
megveszed, van adásvételid. előre elkéred az adatokat, és a netrisken kötsz biztit, kinyomtatod. már indulhatsz is vele haza lábán. itthon 15 napon belül elvonszolod a nagy fejed egy tokmányirodába, oszt jóság van.
Van mikor hetente 4-500 km-eket megyek oda vissza egy-egy jó üzlet reményében. Kinek mi a fontos. Ma például Pécs melletti faluban van az áldozat. 400 oda vissza
nem vesznek ezek semmit. kinek van pénze? autóra cserélném azt vagy a KTM-et. és így se találok értelmes dolgot. mondjuk tavaszik CSAK vectra, astra vagy tigra jöhet szóba.
és én helyezem forgalomba
de nem ártana valaki aki segít
megveszed, van adásvételid. előre elkéred az adatokat, és a netrisken kötsz biztit, kinyomtatod. már indulhatsz is vele haza lábán. itthon 15 napon belül elvonszolod a nagy fejed egy tokmányirodába, oszt jóság van.