Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Piros-fekete 250-es, sárga 200-as. Melák alatt mennek vagy 80-al. A legnagyobb bajuk hogy kínai
a két nagyobbról regélj már nekem kicsit kérlek. osztán az ilyen nagy melák százkilósnak is jó? nem ilyen minipitbájkkvad?
El lehet. Most lesz rá kereslet, jön a tél, kell szánkót húzni az embereknek
200,250 és 50 ccm-esek. Beszámítás? Van az a pénz
Quad? 50-es krossz mocit beszámolsz? miféle? mekkora?
Akkor ellesztek velük egy darabig. El lehet adni őket?
Cserebere volt, hoztam 1 quadot. Így van itthon már 3 a gyerekével együtt
áááá az késő! Vettél valamit?
2-3 között voltam lent
Mé nem híttál? 10-12ig itthon voltam.
Sziasztok!
Sziasztok!

A forgalmi ebben az esetben ( környezetvédelmi átsorolás) nem 6000,csak 600 forint körüli.Mostanában több olyan autót is vittem vizsgára amit jobb kategóriába lehetett sorolni és mindig megkérdezték,hogy szeretném-e mert csak annyi lenne az ára az új forgalminak.
Pont Olaszba voltam:))))
arra emlékszem, hogy vittem a forgalmit, meg a rendszámot az ocsmányirodába
mennyi vót?
1700 Ft-nyi szemléről és 6 rongynyi forgalmiról tudok..
mondom, én elintéztem
Ábrus Rönyóóó. Ez jött válaszként: (igazából)

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége

Tisztelt Piros Úr!

Elektronikus levelében feltett kérdésére a következő tájékoztatást adjuk.
A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet 5. számú melléklete alapján az 1996. január 1. napját követően az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes államban újként forgalomba helyezett katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, Otto-motoros gépkocsit az ENSZ-EGB 83.02/B. jelű jóváhagyási jellel ellátottnak kell tekinteni és a forgalomba helyezés engedélyezésekor, illetőleg a gépkocsi üzemben tartójának kérelmére a 4. környezetvédelmi osztályba kell besorolni/átsorolni (kék plakettel ellátni).
Az ön levele nem tartalmaz elegendő adatot járművének helyes osztályba sorolásának megítéléséhez, azonban, ha a gépjárműve a fentiekben foglalt feltételeknek megfelel, a tulajdonos lakóhelye szerint illetékes megyei/fővárosi kormányhivatal közlekedési felügyelőségén kérelmezheti a gépjármű környezetvédelmi besorolásának módosítását. Az eljárás befejezésekor megfelelő színű plakett kerül a rendszámra és „Műszaki adatlap” kerül kiállításra, mely alapján a tulajdonos lakóhelye szerinti okmányirodában cserélik a jármű forgalmi engedélyét.
Debrecen, 2011. november 16
Ábrus Rönyóóó. Ez jött válaszként:

Ábrusnak nem jó a piros plakett, jönnön be, kap feketét.
Ábrus Rönyóóó. Ez lett küldve:
Tisztelt Címzett!

Egy Renault típusú járművel rendelkezem, mely teljesíti a 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet besorolási táblázatában szereplő 4-es sorban foglaltakat, azaz Euro-II. jóváhagyási jellel ellátott, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű Otto-motoros jármű. Jelenleg az 1996 előtti gyártás okán piros plakett van a rendszámtáblán. Lehetőség van-e rá, hogy kék-et kapjon a fentiek alapján? (szemle, műszaki vizsga?)

Megtisztelő válaszukat nagyon köszönöm.
javazeee. így ok
na latom mindenki a motorok tavaszi felkeszitesevel van elfoglalva azert nincs senki mostanaban.
mi van mi? Zsoti nem jotte vazze.
na, dumáltunk, meg lehet csinálni a baszakodós részt egy nap alatt, max az okmányiroda marad, amihez már nem kell a motor, csak bemegyek majd. Már csak ne legyen szmogriadó, hogy elmehessünk a busszal
így beszéltük meg az árat
Egyet már forgalomba helyezett,tudja mik kellenek,ezt telefonon lehet előre egyeztetni,de én előre forgalomba helyeztetném az eladóval,és a költségeket a vételárhoz adnám,ez az eladónak is jó,mert forgalmis gépért többet lehet kérni.