Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most is itt van a Cseh kolléga Trinyecből és megint hozta a bringáját, azzal jár be a hotelból a céghez,míg a kollégái jönnek az Octáviával.(pedig ő a főnökük )
Neoprén bringásszerkó+kopogóstalpú bringáscipőben nyomja.(állat! )
És a Franciák?
mindenkinek! (mlas: )
Nincs olyan vízcsövem mert nem találom de javaslom elvinni a mintát és vmi autóéból vágni. (nem egy bonyolult forma)
Sziasztok! Megnézem a buszomat készen lett-e
ez még jobb, múltkor olyat láttam, hogy pörgette körbe körbe, aztán meg aláesett és úgy pörgött körbe körbe...
link

eZT A HÜLYÉT!
KELL
Akkor ezek hülyék! a fitneszező háziasszonyokba kel önteni a lelket,biztatni őket,nehogy abbahagyják!
Felénk ez a emelkedő-dolog nem annyira központi kérdés
Itt ezek a dísz-bringások dacból nem mennek a bicikli úton, mert ott mén a Józsibá ki a tanyára, meg a fittneszező háziasszonyok, na nehogymá ő, a "bajnok" ezekkel... az úton lágyabb ívek vannak, jobban lehet haladni, nem kell leszállni a keresztezésnél, stb.
És EZÉRT utálják őket az autósok.
Nem vitattam az igazadat. persze. ha van bringaútés használható is akkor menjen azon.nálunk van olyan bringaút amit nem mindenki tud használni. tele van 10-12% emelkedőkkel,sőt helyenként 19% is van én szeretem,de sokan nem.
Persze, ha nincs bringaút, OK, nekik is menni kell valahol. De ez a köcsög viselkedés engem felbax, mert hogy járatnák a pofájukat, ha én autóval mennék a bicikliúton ők meg azt gondolják, nekik lehet engem akadályozni
Pont azér nem löktem le a faxba. Még megkarcolja nekem...
Sajna a gyakorlat is azt mutatja (5x ütöttek már el) hogy ha lehúzódva kerékpározol,akkor ha egy szemernyi esély van rá hogy elférjenek melletted,akkor el is megy mindenki. 2x nem fértek el,és a műveletet végre is hajtották. Eredmény: 2 x bordatörés,meg seggén lyukas nadrág.
Érdekes ha beljebb megyek akkor nem fér el,de legalább nem ütnek el. Dudálni meg had dudáljon,hisz azért van dudája.
Nem. Én a Mecseken szoktam.
Ha mögöttem jössz is le kell lassítanod 40-re
Nyugodtság Poti! Ha ideg vagy ne állj neki,mert csak kárt csinál az ember ilyenkor. Egyébként meg persze hogy alapjárat közelben korrigál a motor. Az a dolga. Ha ráadod a villanyt,akkor a generátor nagyobb ellenállást fejt ki,nehezebben forgatja a motor,és lejjebb esne az alapjárat vagy esetleg le is fulladna ha nem tolna rá semmit.Biztos hogy segít a pucolás,mert a zömének a baja az,hogy a tolattyú,amin a gumiszigetelés van az elszakadt az idők folyamán és bemegy a retek. Keveredve a fehér zsírral ami benne van,ragacsos masszát képezve szorossá teszi a működést pláne télen. Ki kell pucolni,bekenni zsírral,új gumiszigetelést neki és egy darabig örökös. Én gumikesztyű újjából csináltam rá jó passzentos tömítést.
no, a köcsög bmv-s
Engem a minap nagyon felbaxott egy ilyen "versenyző" Kint tekert a főúton, és persze jól bent, és nem tudtam mellette elmenni, mert teherautók jöttek szembe, le kellett lassítanom 40re.
A legszebb, hogy van aszfaltos bicajút, de kanáriba öltözött lovagunknak az nem jó, mert ott lassabb bringások is mennek
Kedvem lett volna leszorítani az árokba a hülyegecit.

Remélem, Sanya, te nem így bringázol
Ja! és fék sincs rajtuk! Mármint a kerékpáron.
Ráb@sztam a gumiszervízbe,a bal közepén kettészakadt egy tőcsavar. Most kint van a Daf szervízbe,raknak bele másikat. Remélem du-ra kész a paripa. 13-ra kel visszabillegnem.
Szép moci!
Pályakerékpár! Ezek aztán nyomják ezerrel,kib@szott robbanékonyak,erősek. Ninics igazán hosszú táv náluk,inkább csapatverseny,üldöző....stb Örökhajtós,és ráadásul patentpedál+ rá szijazzák a lábát a pedálokra. Ezért is van az,ha elesik valaki,hosszú métereken keresztül még cibálja a kerékpárját maga után. És ráadásként még zömében parkettán,vagy műanyagon mennek. (Magyarországon betonon Millenárison van pálya)