Haverom is ráqrt mérgében a notbukjára, mert akadt rajta a vista - eredmény: 3 óra szerelés, új winyó, a tuccspad azóta se tökéletes
Haveri körben azóta szállóige: szétütöd mint Szepi a noteszt
Ha taxival mennél mindenhova, anyagilag jobban járnál
Berohadt a bowden, vagy a zár, próbáljátok 2en, te húzod bent, a másik meg elöl kicsit nyomja le, akkor nem feszül. Ha elszakad a bowden, ráqrsz, mert nehéz szétbontani, meg spec szerszámok kellenek hozzá.
nem tudom jelenleg mindjárt szétbasz az ideg, mert most meg a motorháztetőt nem tudom felnyitni. valamit geciskedik a bowden a meghúzó - kinyitó karnál és nem engedi kinyítni a motorháztetőt. Ráfogtam fogóval hátha azzal meg tudom rántani annyira, hogy ki pattanjon az eleje, de azonkívűl, hogy szétbasztam a kezem megint semmi nem történt.
ezzel a köcsög alapjárati motorral én is szenvedek kicsit, de a fiatfórumon is sokan szétszedték, egyszer mi is megpucoltuk a pillangószelepet, meg mindent a szívóoldalon, de alapvetően az a baj, hogy alapjárat közelében szabályoz a legtöbbet (milyen érdekes ), és egy részen egyszerűen kikopik a fogaskerékpár, ami a motorból viszi át a hajtást a tengelyre, azt annyi. Ha már tűnetei vannak, kicsit segít neki a pucerálgatás, ideig-óráig jobb is lesz (lett is nekem is) kicsivel, de hosszútávon csak a csere segít. Az meg büdösdrága, gondolom még az opelen is, már gondoltam, h bevásárolok bontottból De ha belegondolsz, nekem is tíz évig bírta, az azért nem rossz Plusz magát az egységet hogy akarod kipucolni? Fiatfórumon voltak akik megfúrták, és wd40, meg mindenféle farigcsálós mókolás, mert jellemzően nem bontható kötéssel szerelik azt össze, pont azé
nem az fz-nek ha jol tudom a huton van a vizbetolto nekem a termosztaton a vazon kivul jobb oldalt ,nem tudok kepetkuldeni mert az a szamitogepemen van azon meg ninvs most net.
Szia Nekem lehet hogy van,de nem tudom pontosan melyikre gondolsz,mert nekem a 91-es van ami a henger(termosztát)től megy a hűtőhöz,esetleg képet küldjél
Haverom is ráqrt mérgében a notbukjára, mert akadt rajta a vista - eredmény: 3 óra szerelés, új winyó, a tuccspad azóta se tökéletes
Haveri körben azóta szállóige: szétütöd mint Szepi a noteszt
Berohadt a bowden, vagy a zár, próbáljátok 2en, te húzod bent, a másik meg elöl kicsit nyomja le, akkor nem feszül. Ha elszakad a bowden, ráqrsz, mert nehéz szétbontani, meg spec szerszámok kellenek hozzá.
(Foto: fortepan.hu)
Még 1 kör,és mehetek gumit cseréltetni a buszomon. Basszus! Az egész délelőtt rámegy majd,és utána vissza melózni. Lehet hogy haza sem tudok menni.