Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb gépezet a világon a vagina. Egy ujjal inditható (gyújtható). Önmagát keni.
Minden méretű dugattyúval müködik. Négy hetente maga cseréli AZ olajat.
Csak kár, hogy AZ irányítási rendszere olyan kibaszott temperamentumos.
hat van benne 2tugorgo sor annak nem jo ha szarazon mozognak,meg a himbakhoz is kene rakni en raktam artani nem artottam vele jobb mintha szarazon gyilkolnak egymast.
mert (tudom hogy hülye kérdés de) a hátsó lengőkart zsírozni is kell?
nekem is ki kell kaparnom a ladakbol a kutyacsontot meg a szerszamokat hogy visszarakjam meg bezsirozzam a lengokar csapagyakat meg a himbakat. A hatso kereket is le kell fenyeznem feherre.
De a lényeg elökerültek a szerszámok a szemét alol Már szerelni is tudok
Tisztul De most jöttem reá hogy kicsi nekem a 6*6m -es De már mindegy toldani nem tudok mellé mert mást épitettem mellé.Jó igaz egy külön tárolo még híányzik az még ki vesz némi ezt azt a garázsbol . DE ALAKUL
regebben en is beszelgettem vele ott de mostanaban ott se uzen nekem. De hat ez van.
garazs hogy all?
Huanitával beszélek csak nem itt
Mi is eltüntünk aránylag! csak ilyen kisebb részvétel volt jelen
. Akkor ez miattam van ha nem tunok el akkor csajok is maradnak.
az ,hogy pár hete elkezdtük hanyagolni a forumot azt így ők sem irogatnak mostanság.
sehol senki.még MSE-sem jelentkezett be már 1000 éve.
tenyleg csajokkal mi van? Huanita es a frezis szerelmemmel?
a fogyas nalam muszaj egyreszt a csajok miatt masreszt a motor jobban megy 26kg minusszal.
csak jobb lenne ha önszántadból tudnál lefogyni és nem a muszáj miatt.
skacok ismet megkerdem. Regi asrock alaplap intel celeron 2g procihoz kene huto lefogato az a 2femkaros mert eltort es melegszik a proci a keresztfiamnak.
ah ez rutin, tudod aki szegeny csaladba no fel es kb 33evig atlag alatt el az megszokja. Csak ez a 3ev kanaan kizokkentett a rutinbol,es nehez visszaalni ra. Meg amugy is fogyni kell tavaszra a 100at el kell erni most nyolcadliteres vagyok 125
az titok.
mivan mi?
az igen...
bár ha nagyon kicsipéz, megveszem, oszt anyám ültet bele virágot
Tudtam ám
De ha valakinek kell nyugodtan jelentkezzen kézfelnyújtással