Na szoval az itt qvad örületetekben gondoltam egy olyanra ,hogy, Jővőre csinálni akarok egy fűnyíró traktort mert 300 at sokalok egy olyanért ami már nekem megfelelne .És ha én csinálnám sokal olcsobb lenne . De a lényeg mivan ha egy qvad vázára épiteném a cucot ? Vélemény? Csak a kérdés mibe lehetne egy valami lerobant szart szerezni ? Csak az sem ártana ha valami vékony kerekei lennének .Az sem baj ha lim lom csak guruljon blokkot is megtudnám oldani valami 250 tz blokkosat akarnák ugyis. Na most mondon valamit Jaszimester uram! Jelszo:Minden megoldás érdekel csak olcsó legyen Vagy max ezeöcáz
Ja és jobb ha tudod h az ilyen legtöbb esetben teljesen le fog pusztulni róla csak idő kérdése, hogy mikor azt csak a legnagyobbiknagyfater tudja odafent
Gida van a házban Gáz ? Akkor fogod szerelsz egy elosztot odabent reá oszt kivezeted egy locsolo csővőn be a fujomühelyedbe és rá csatintod a sziesztát. Ennyi oszt jóvan !
Szia Sanyi!
Megnézted a stabilizátor rúd két gumibakját is?
Az szokott még kikopni és megkeményedni!A bölcsőre van csavarozva!Az is nagyon tud kopogni!pár száz forint!
na most takarodok a garázsba ténykedni kicsit.
majd leszek v.színű, bár este még valami partyra is megyünk az erdőspuszta klubhotelbe. Retró parti ezt is megéltem. vín szar vagyok
oszt ez mipínz lenne nekem? egyébként az alapjárat állítás nekem kicsit furcsa. az csak egy csavar... geci átlátszó a dolog. ennek tutkó nem csak ennyi a baja. (tudom Pupu, Baja egy város )
Szinte nem is látszik sérülés és máris gazdasági totálkáros
Megnézted a stabilizátor rúd két gumibakját is?
Az szokott még kikopni és megkeményedni!A bölcsőre van csavarozva!Az is nagyon tud kopogni!pár száz forint!
majd leszek v.színű, bár este még valami partyra is megyünk az erdőspuszta klubhotelbe. Retró parti