Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok, nem ér annyi az egész. Én néznék üzemképtelen 110 ccm-es nagytestűeket. Szokott néha lenni 20-30 között
Étem ! Csak vázért sok annyi nem de? ha uj anyagbol épitkezem bőven kijővők abbol is .
Kibaszott olcsón volt itt fűnyírótraktor váz, idomokkal, motor és miegymás nélkül. Lerobbant quadok csak váz 40- 50 ezer
Na szoval az itt qvad örületetekben gondoltam egy olyanra ,hogy, Jővőre csinálni akarok egy fűnyíró traktort mert 300 at sokalok egy olyanért ami már nekem megfelelne .És ha én csinálnám sokal olcsobb lenne . De a lényeg mivan ha egy qvad vázára épiteném a cucot ? Vélemény? Csak a kérdés mibe lehetne egy valami lerobant szart szerezni ? Csak az sem ártana ha valami vékony kerekei lennének .Az sem baj ha lim lom csak guruljon blokkot is megtudnám oldani valami 250 tz blokkosat akarnák ugyis. Na most mondon valamit Jaszimester uram! Jelszo:Minden megoldás érdekel csak olcsó legyen Vagy max ezeöcáz
Mit csináljunk?
Vagy! Mondsza no
Ja és jobb ha tudod h az ilyen legtöbb esetben teljesen le fog pusztulni róla csak idő kérdése, hogy mikor azt csak a legnagyobbiknagyfater tudja odafent
Gyere fújjuk telibe mattfeketével
Igazad volt a foltokról.
Ópel kalibrát fúvok csomitetőajtó 70.000 bontva
Szinte nem is látszik sérülés és máris gazdasági totálkáros
Ha egy birigli belsö elbírta a nyomást akkor neám má ne...
Ez még nekem is félelmetesen hangzik, pedig bármit megkhókányolok
Normális is
Én meg úgy látom h te meg szunyókálsz
Gida van a házban Gáz ? Akkor fogod szerelsz egy elosztot odabent reá oszt kivezeted egy locsolo csővőn be a fujomühelyedbe és rá csatintod a sziesztát. Ennyi oszt jóvan !
Annó,,, , , Ádám így szedte össze Évát a paradicsomban?
Bocsi most látom,hogy az is jó!Remélem akkor nézted meg amikor le volt kötve a kis kar!
Szia Sanyi!
Megnézted a stabilizátor rúd két gumibakját is?
Az szokott még kikopni és megkeményedni!A bölcsőre van csavarozva!Az is nagyon tud kopogni!pár száz forint!
Corsaban van egérmozi, poti?
Szeva Jaszikám vagy? vona egy kérdésem !
na most takarodok a garázsba ténykedni kicsit.
majd leszek v.színű, bár este még valami partyra is megyünk az erdőspuszta klubhotelbe. Retró parti ezt is megéltem. vín szar vagyok
oké csávó, nézzed, oszt bizniszelünk.
Ezért írtam megnézem miért áll le. Nekem is gyanús, ma beszéltem a gyerekkel, aztat mondja beindul tolásra, de leáll....
oszt ez mipínz lenne nekem? egyébként az alapjárat állítás nekem kicsit furcsa. az csak egy csavar... geci átlátszó a dolog. ennek tutkó nem csak ennyi a baja. (tudom Pupu, Baja egy város )