Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha ertem.
Nem látod? Frissen festett vasalt haj fasza sunák felett.Minden fényező beindul rá
oszt mitkezdek kamion gumikkal? kihagyom
mi lenne. túl modern a számítógépe, és átviszi a punciszagot is.
195/65 R15 2 000 km van benne zsír új , nyári,idei ócsóóón érdekel?
mi a baj pruntyoke?
holnap behozom melegre a vasat es lecsupszitom a motort. Nagyon finoman indul reggeli elso inditasnal a vas szivato es gaz nelkul poccre egy forgatasra. De azt eszrevettem lomhabb lett a vas egyesbe kicsit erolkodve indul, lassabban veszi fel a fordulatot.
euroba de
abbol tankoltam 4500 ert meg vettem vizet meg aprosagokat es maradt egy ezres pentektok. Muszaj volt felmennem mert a hidegviztol befele no a tokom,es felmetem jo kis melegvizbe furodni de meg mindig olcsobban jovok ki motorral mint volan es bkv val.
na jó, de dollárban
10 000? a mocskos k.anyjukat! aztán az meddig elég mit gondolnak?
este meg bekukkantok. Abrus tavasszal ha leugrok hozzatok es segitek akkor megtudjuk ejteni a vezlanc cseret egyedul nem merem megcsinalni felek elbaszom a vezerlest.
na most olvastam vissza mindent. Nem unatkoztatok latom. Rajottem en egy elmebeteg vagok,olyat mentem ma mint meg soha, hazaugrottam es nem finomkodtam. Beszart a km spiralom 160 nal hirtelen felugrik 200fa es hallani recseg a huzataba. Csunyan beneztem egy porosat is mentem egy vonulos tuzolto utan es nem vettem eszre hogy az piros volt amin atment. Egyre betegebb a hangja mar elolrol ilyen rezonancias hangok jonnek. Az elso gumim nagyon jol teljesit hidegbe, a hatso meg nagyon jol kitekeri magat 1-2be tok jo riszaltatni a popojat. De most mar tenyleg le kene allni de olyan nehez hogy nem motorozhatok kb 4honapig. Abrus lehet szuksegem lenne majd a 6os valtora de azt csak ha mindenkinel rendeztem az anyagiakat. Amugy megvagyok meg valtozatlanul, ebbe a honapba eddig kaptam 10e fizut de volt egy kis mellekes azt beosztva voltam el. Hal istennek kajara nincs gond mert anyamek hozznak egy kifozdebol zaras utan amit nem adtak el kajat azt nekik adjak es abbol adnak nekm is. Na roviden ennyit rolam.
sehol senki?!
egy ilyent elfogadnék. link
nyugi macika nem bántunk mi itt senkit! főleg nem azt aki odaadta a kormányát nekem kölcsön.
tényleg.lehet h valamit titkol?
azt probaljatok meg velem gyulik meg a bajotok
jó én is csak viccből írtam.innen nem közösítünk ki senkit mert az nem FZR-esre vall!
Thomast viszont ki lehetne mert mostanában alig tesz fel képet Kingáról.
Tiltakozom!
Emrét nem lehet kiközösíteni mert hiányozna a fórumról, úgy mint most. (Pupu nélkül sem működik igazán)
Ha meg mindketten hiányoznának akkor kik fognak rendszeresen összeveszni-megsértődni majd egymástól elnézést kérve semmire sem emlékezni?
a múltkor azt mondta hogy nincs kedve fórumozni.ez van... kiközösítjük?!
akkor az!
Akkor az FZR meg lég-olaj-vízhűtéses mert van rajta egy olajhűtő? (nyomi)