Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás jóestét kiáltok.
semmi fa meg ilyenek csak szép zöld fű?
te állat vagy!
Igazad van, Foreszt Gab is imádta a fűnyírást ,és ő is sokra vitte
Azért a membrán nem baj ha benne van.
B korza 93-tól volt és az 1,2-1,4-esek központi illetve hengerenkénti befecskendezősök. (elhiszem hogy 96-osban volt karburátoros Szamara)
Te ááállat tudod milyne szép a kert nyáron ? Szíííp zöld fűves nem azért basztam rá annyi fűmagot ,hogy permetezem
kösd a fűnyíród bicikli után
2000 nm-ert már gialkával szoktunk nyírni
Lehet hogy 3,4 a maximum
passz én sosem mértem még.bár kíváncsiságból megméretném.meg egy padra is felrakatnám hogy mit tudhat ennyi évesen.
nem szeretnék gázt vezetgetni kifele
Ma voltam a nagyfaludban festékért ,még tegnap kilestem 2 sziesztát a netről Debrecenben híkászom hogy itt vagyok haver Debiben megveszem a cuccod máris csak mond hova menjek , erre beköpi h ő tulajdonképpen újvárosi és oda kéne jönni. Mondom jó úgyis útba esik
10 re mondja nemtommilyenfajta de sztem ezeknél tök mind1
Ja de szerintem sok érte
állóhengeres minarelli blokk (2 T 1 hengeres robogó blokk)
a kompresszió méréshez szükséges hogy fenn legyen a karbi és a leömlő?
csakmer összeraktam vatta új tömítésekkel, óvatosan meghúztam a hengerfej csavarjait, és a Gyula féle mérővel mértem egy végnyomást. (karbi és leömlő nélkül)olyan 3,3 bar környéke volt. gyűrűzés előtt mértem 3-at. akkormost mi a pöcs van?
annyi, hogy belülre tenni kell csapot, hogy íccakára eltudd zárni. mondanám, hogy füst érzékelő és co érzkelő se árt, de neked a festék porlasztásnál állandóan vinnyogna.
de pb-re is át lehet alakítani a konvektort.
ha pelgrimet veszel akkor talán még fuvókát is tudok neked szerezni.
van vaterán 1 forintért 2 konvektor is Debrecenbe. vezecc ki gázt, oszt gó.
Ez mind beteg.Valami gyermekkori problémát szeretnének leküzdeni
na leizzadtál már?!

ezek őrültek de kurvára csípem az ilyent!
Szasztok. Menek sportolni.
http://youtu.be/rX9zxPo9OzQ
buenas tardes don!

mi helyzet pajtikáim?!
Na az mán tetszik
Traki is szokott lenni 60-70 körül
Valamit ki kel találnom jővőre már mert unom a tologatást 2475m2 a telek és ebből kb 2000 től tőbbet vágogatok