nem szeretnék gázt vezetgetni kifele
Ma voltam a nagyfaludban festékért ,még tegnap kilestem 2 sziesztát a netről Debrecenben híkászom hogy itt vagyok haver Debiben megveszem a cuccod máris csak mond hova menjek , erre beköpi h ő tulajdonképpen újvárosi és oda kéne jönni. Mondom jó úgyis útba esik
10 re mondja nemtommilyenfajta de sztem ezeknél tök mind1
állóhengeres minarelli blokk (2 T 1 hengeres robogó blokk)
a kompresszió méréshez szükséges hogy fenn legyen a karbi és a leömlő?
csakmer összeraktam vatta új tömítésekkel, óvatosan meghúztam a hengerfej csavarjait, és a Gyula féle mérővel mértem egy végnyomást. (karbi és leömlő nélkül)olyan 3,3 bar környéke volt. gyűrűzés előtt mértem 3-at. akkormost mi a pöcs van?
annyi, hogy belülre tenni kell csapot, hogy íccakára eltudd zárni. mondanám, hogy füst érzékelő és co érzkelő se árt, de neked a festék porlasztásnál állandóan vinnyogna.
2000 nm-ert már gialkával szoktunk nyírni
Ma voltam a nagyfaludban festékért ,még tegnap kilestem 2 sziesztát a netről Debrecenben híkászom hogy itt vagyok haver Debiben megveszem a cuccod máris csak mond hova menjek , erre beköpi h ő tulajdonképpen újvárosi és oda kéne jönni. Mondom jó úgyis útba esik
10 re mondja nemtommilyenfajta de sztem ezeknél tök mind1
a kompresszió méréshez szükséges hogy fenn legyen a karbi és a leömlő?
csakmer összeraktam vatta új tömítésekkel, óvatosan meghúztam a hengerfej csavarjait, és a Gyula féle mérővel mértem egy végnyomást. (karbi és leömlő nélkül)olyan 3,3 bar környéke volt. gyűrűzés előtt mértem 3-at.
ha pelgrimet veszel akkor talán még fuvókát is tudok neked szerezni.
ezek őrültek de kurvára csípem az ilyent!
http://youtu.be/rX9zxPo9OzQ
mi helyzet pajtikáim?!