Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem főzők, csak fogyasztok. de azt nagyba
Hát elöbb Zsotííét kell megvaditanom ugynéz ki Azt ugy tudok csak nekilátni az ennyémnek de ne aggodjál ha beleugrok a projektekbe gyorsan megy
uuuuuuuuu az kemeny lesz hajra
ja!
na és a pálinka már kifőtt?
Az csak tárolás alatt van. Az is csak ideiglenesen
de másként nem tudtam elmondani kire gondolok.
király lesz!
Bocs az nem az én Katám ! De mostanság nem tudom mit vesz vagy mit nem vesz Találkozon beszéltem vele utljára
Építés alatt lesz egy Cb500f cafe racer. Meg talán a 600-as is. Pénz kérdés az egész. A cafe biztos project, a street valószínű
fenykepes dokumentaciot kerunk majd a folyamatrol
jó a fara muci! na azért a 100 tempóhoz felesleges!nem bántásból.
Megyünk hát!csak a te motorod még elég messze van tőle!én most is vadászom és igazgatom a kábeleket!
szerintem pálinka ahogy jaszit ismerem!
na és a te Katád vett már fzx-et vagy mit szeretett volna?
Mi épül ? Uha valami ott is forr a garázsban nálad
Kapjátok be,asszony nélkül én is fürgébben megyek vele,meg az első gumma se volt már tökéletes.Ha sokat piszkáltok veszek egy ilyet,és nézhetitek a hátsómat!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kis fospumpával tanulja a szakmát, tavasszal tanfolyam. Ha jól viselkedik néha majd mehet a téli épített remekművel. Már ha megengedem....
es a felajanlas ellenere se probaltam ki biztos fasza lett volna gyorsan haza is leptem volna vele
Nem az enyém volt, úgyhogy szerencsére nem az én hibám...
Tényleg Katának sikerült már valami megvalositás a közel jővőre ? Vagy még indig gondolkozás van ?
persze hogy kapott mesuka az oktato motor
csipné a gyomrod mi? hozzam a porcelán bilit?
kocsog butykosok. Rohadjanak meg a viasaton butykosoznek aaaaaa
azért az a kawa er5-s kaphatott az élettől a fényképed alapján. mint ha 2évig kint állt volna az esőben.