Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem majdnem biztos, hogy nem kell, de tudok egy csajszit akit lehet hogy érdekelne. Szóval mennyiért?
akkor semmmi
skacok en is lelepek jo ejszakat mindenkinek.
Nektek is
akkor jó éjt!
Te örülsz, azt tudom és köszönöm

Igen, mert holnap 4kor kelek...
ilyen hamar?
ez így van!
Léptem, jó éjt
bocsanat nem unott pofaval hanem velem eggyutt orulnek mert mi egy csalad vagyunk olvastad az fb mennyien orulnek a fele ide tartozik ehez a tarsasaghoz.
Arccal, bocs.
Hááát... nemtom...
Csak végszükség esetén... de nem szívesen... Mennyiért?
pofával? most megsértődhetek?
Nem haragszom, csak vicces, elképzelem ahogy unott pofával ülnek otthon a gépnél...
Minden nap olvastalak Titeket, Andi-nak már köszöntem is, beszéltünk is Pupu én mindent tudok.

apropó andi, bár tudom, hogy nagy motort tervezel, de azért rákérdezek, hogy 250-es nem-e érdekel.
bocsanat igen meg kellett volna kerdeznem.
5 éves évfordulónkat ünnepeltük meg, baba még nem tervezős, lassan rendbe kéne jönnöm anyagilag és akkor az összeköltözés után mehetne a leánykérés meg a baba :) még adok magamnak erre 5 évet kb.
Sziasztok

Jézusom... jézusom... jééééééézusoooooom... mi volt itt...

PUPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Még egy szó rólam és ugrik a szerda! Nem gondolnám, hogy a srácok ennyire kíváncsiak lennének rám...

Amúgy gyerekek, ami igaz, az igaz.

nem is akarok soha többé vissza menni
de legalabb jol ereztetek magatokat. Nem is tudod mi tortent itt a forumon. Jott egy lany az Andi es motort keresett de motor helyett engem kapott meg. Egy part alkotunk mar.
akkor jön a bébi is 9 hónap múlva?!
szevasz! akkor üdén fitten mehetsz a kfc-be.
Így igaz, mindenhol voltunk ahova csak kedvünk volt eljutni láttunk motoros mikulás felvonulást is