Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kicsit futottam a Mecseken. Nézzétek milyen szép!
Na megyek mert mivel nincs asszony a háznál igy nekem kell elmosogatnom azt akb fél méteres csetrest
folyamatba. de mivel nem sürgős, csak az extrém alkalmi vételre csapok. pl. mint az ingyen tégla volt a multkor.
Néz szét hasznátéknál neten Ezek olyan dolgok amik vannak és nem nagyon tudnak nekik ártani max ha eltörik
akkor rakjatok tábla lemezt.méhtelepen lehet venni már occsón és azt lefesteni oszt csókolom.
eddig úgy néz ki, hogy a hátsó fele kisméretű téglából fel lesz rakva, hogy lehessen rá csavarozni polcot, lámpát...
az oldalfala ideiglenesen a nálam kimaradt síkháló és teszkós autótakaró ponyva kommbó lesz. A végleges meg akkor betonit, vagy ha olcsón lenne hullámpala. (multkor volt h.pala robertgidának, csak csóró voltam (most is ).
akkor vedd meg nekik karácsonyra!
mee nincs annyi?
Hádemé nem tesztek oda is hullámpalát? azé mert hullámos attol még lehet azt vágni bárhogy és bárhová felfogatni
Az a baj 1000/m2 alatt olyan anyagot találni ami nagyon jó örökös nehéz lesz. Max a folia az nem ázik szét eső után sem
egy nagy robosztus zártszelvény vázunk van.
fedésnek hullámpala lesz. arra kell az oldalfal, hogy ne vágjon be a hó meg az eső.
betonit. zsír. kösz az info-t.
Betonit lap ha azt lefestittek az elégé örökös darab lesz Vagy sík kell mindnneképpen ? Likas most az oldalfala?
hámer, 2X olyan csórók mint én.
akkor meg mit sóherkodsz?!
ok te tudod én nem értek hozzá.
mondjadcsak. nem nekem kell, hanem apósnak. nekem betonból van a garázs.
Reggelt A hagyomány igen tartos lesz az maximum a 2 dik eső után már biztosan bomlani kezd. A Hagyománytalan zöld impregnálásu az talán 3-4 esőt is ki fog birni. Nem tudod vizhatlaná tenni semmivel. OSB lap meg azért nagyon jó mert sokan azt hiszik ,hogy az időjárás álló az igen de nem esőnek kitett helyen kb 2 év után kezdödik ell a porusbomlása ha lekezelik akkor csak 4év után. Másban gondolkodj sorolnák lapokat de tudom felesleges most per pillanat mert most pénzt ugy sem akarsz adni érte
jaaaj kimaradt. : Szia Mesu!
azéé, mert az OSB kb. 5X annyiba kerül, és majd 30nm amit fedni kellene.
de a páratartalom nem játszik, meee le van festve.
szasz pajti!

szerintem nem mert a levegő páratartalma is meglazítja. miért nem szerzel osb lapot?
Átkötöd magad szalaggal.
ja én még az ágyba fekszem és ápolom a furcsa gyomrom. tegnap este volt egy kis családi party és pálinkázás, borozás.
hát egy 400-as fzr-nek biztos örülne!
reggelt!

A szakmókusoktól érdeklődnék...
a "hagyományos" gipszkartont, ha felcsavarozom garázs oldalának, oszt alaposan összefestékelem olaj alapú festékkel (kívül, belül és az éleket is) akkor az várhatóan tartós lesz?
metrón ülök menek haza. Asszonynak keresek ajit de nemtom mit kéne.