eddig úgy néz ki, hogy a hátsó fele kisméretű téglából fel lesz rakva, hogy lehessen rá csavarozni polcot, lámpát...
az oldalfala ideiglenesen a nálam kimaradt síkháló és teszkós autótakaró ponyva kommbó lesz. A végleges meg akkor betonit, vagy ha olcsón lenne hullámpala. (multkor volt h.pala robertgidának, csak csóró voltam (most is ).
egy nagy robosztus zártszelvény vázunk van.
fedésnek hullámpala lesz. arra kell az oldalfal, hogy ne vágjon be a hó meg az eső.
betonit. zsír. kösz az info-t.
Reggelt A hagyomány igen tartos lesz az maximum a 2 dik eső után már biztosan bomlani kezd. A Hagyománytalan zöld impregnálásu az talán 3-4 esőt is ki fog birni. Nem tudod vizhatlaná tenni semmivel. OSB lap meg azért nagyon jó mert sokan azt hiszik ,hogy az időjárás álló az igen de nem esőnek kitett helyen kb 2 év után kezdödik ell a porusbomlása ha lekezelik akkor csak 4év után. Másban gondolkodj sorolnák lapokat de tudom felesleges most per pillanat mert most pénzt ugy sem akarsz adni érte
A szakmókusoktól érdeklődnék...
a "hagyományos" gipszkartont, ha felcsavarozom garázs oldalának, oszt alaposan összefestékelem olaj alapú festékkel (kívül, belül és az éleket is) akkor az várhatóan tartós lesz?
az oldalfala ideiglenesen a nálam kimaradt síkháló és teszkós autótakaró ponyva kommbó lesz. A végleges meg akkor betonit, vagy ha olcsón lenne hullámpala. (multkor volt h.pala robertgidának, csak csóró voltam (most is
fedésnek hullámpala lesz. arra kell az oldalfal, hogy ne vágjon be a hó meg az eső.
betonit. zsír. kösz az info-t.
de a páratartalom nem játszik, meee le van festve.
szerintem nem mert a levegő páratartalma is meglazítja.
A szakmókusoktól érdeklődnék...
a "hagyományos" gipszkartont, ha felcsavarozom garázs oldalának, oszt alaposan összefestékelem olaj alapú festékkel (kívül, belül és az éleket is) akkor az várhatóan tartós lesz?