Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ennek sem kéne így lennie ha a buszaitok rendes állapotban lennének, felkészítve a télre és a jó magyar közútkezelő is tenné a dolgát. figyeljétek meg majd ha leesik az első nagy mennyiségű hó azt fogják mondani hogy "jaj hirtelen jött és nem voltunk rá felkészülve"!
Ezt ott találtam az ajánlók közt! A fighter borított egy nagyot a kanyarban, aztán a szakadék szélén a poros részen vett egy nagyon rövid féktávot, mindezt védőfelszerelés nélkül!

http://youtu.be/KS-1flRTTVk lehet megnézni[/L]
Pupuné a Bélán!
De genyák vagytok
Helyes. Legalább valaki az orrára koppint,ha hülyeséget készül csinálni. Mert ugye bennünket simán megverne,de az Andival biztos nem mer kezdeni.
Hát ja.
Bár most már hogy anyának is FZR-je lesz ő sem cserélgethet büntetlenül.
köszi
Sztem is Pupunak nagyon állat a gépe. És még nemrég arra a szőrör rusnya mocira akarta elcserélni.
Meló szempontjából van is szívás miatta. Egy kis hó,és megáll a tudomány.
Nagy neki az a motor. Viszont Bélának állat hangja van.
Tutkó! Béla elvitte a nőt.
Nálunk süt a nap és szép idő van (el is várom) de ott nálatok a Mecsek tényleg nagyon szép hely. (itt sajnos még egy nagyobb vakondtúrás is természeti képződménynek /hegy/ számít)
Betonyp
Nálunk is csak a hegyen,de már olvad az is. Érdekes hogy fent sokkal kellemesebb az idő,mint itt lent a városban. Itt még fél órája tökre meg volt fagyva minden.
szasz papi!
Hát nem tudom. Talán jólesik.
most nagyon irigyellek! nálunk miért nincs hó?!

Szépnek szép de minek ehhez szaladgálni?
Nem. van egy klassz futócipőm,azzal.
sítalappal?
szép...