Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem értek annyira az olajokhoz mert nem vagyok olajgyártó. A szerelő meg ezt tanulta. Eddig nem volt baj belőle hogy ezt rakta bele mert ment jól és nem fogy sok. A másik szerelő mondta hiogy tesz bele szintetikust mert az jobb de azt megette.
Figyú! Tegyél bele amit szeretnél. De azért a mérnökök sem hülyék hozzá akik tervezték az egészet.
Így van! Akkor fogadj szót neki!
Ez a gyári olaj. De mi itt zömében 20w-50-es Castrol,Valvolin, olajakat használunk. Persze csak tavasztól őszig motorozunk,nem télen.
Amit még most is lehet kapni. Csak nem a sarki fagyizóban kell keresni.
Egy szerelő csak ért hozzá. Az a dolga,azért tanult meg vizsgázott is belőle. szerintem.
Nem baromság én nem láttam ilyet. Ez valami régi olaj lehet.
Én nem láttam ilyet. Volt gsxrem abba meg 20w50 kellett.
Vagy írjam azt hogy "baromság"?
Hagyjad Sanyi, vannak akik nem tudnak olvasni.
És lepődj meg hogy ő akkor is jobban fogja tudni, mert neki megmondták......
De lehet.

Azonkívül 10w40-es van,és 20w-50 is Itt az első számok a lényegesek.
De lehet csak gyáriban. (Yamalube)
Megyek Goldwingszerelni, később benézek.
De ilyet nem is lehet venni.
5 fok külső hőmérséklettől használható a 20W-40-es olaj a gyár szerint.
15 fok külső hőmérsékletig használható a 10w-30-as olaj,felette 20w-40 kell neki.
15 fok külső hőmérsékletig. Nem láttok vagy mi van? Ott van fehéren feketén. Aztán tőlem rakhattok bele akármit.
De nem értem hogy mit mutat.
Terepen nem volt gond ha már felmásztam de rendszámossal városban már akadtak problémák.(DR 800-on meg az Africa Twinen)
Motorolaj adatok amiket az FZR 1000 genesisben használatosak. Külső hőmérséklet adatokkal,és viszkozitási értékekkel.
Az már más kérdés ki mit rak bele.
Magyarán a 10w40 jó
Régen itt zúzott a környéken mindenki (én is) mert van itt homokbánya, rét, dimbes-dombos erdős rész.
Amióta az állami legelőből és a többiből magánterület lett elzavarnak mindenkit ha csak robogóval arra téved. Ezért nem veszek én sem terepgépet pedig régen terveztem.
Ez a supermoto ugye? Tetszik.
jajj (egyébként teli talpal a DRZ-ről nekem se ér le a lábam )
Erről v.színű leérne Ábrus lába is. Az SM kerekei miatt.
Ez mi?