Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itten e hune
na hó vagytok
Engem is vigyéééééééééééééééééé.
15.ig várj. Szólok.
február végéig kell választ adnom 2melóra angliába.
3300ról 4200re ment fel a kötelezőm köcsög baleseti adó
Ezres motort ráadásul.
2keréken erősen riszálva
ráérzek és már lépést tartok veled és 1ütt nyomjuk ha maradok 70% hogy lelépek 30%megadom a sorsnak intézze ahogy jónak látja.
hason?
És még nekem mondjátok sokszor, hogy állat vagyok
itthon sok volt ma, jó volt ma, tétényin becsúsztam a zebrára szerencsére senki a közelbe se. a qrva anyámat áh
Na oké de te már közel vagy a Nyugdíjhoz is Meg már a Nunát sem szereted annyira szoval neked csak jobb azé. De mi még ....
Az jó lenne.
Az állásom 5 hónapja mexűnt, egyik cégem veszteséges, másik alapjáraton.
Abból, hogy valaki nem sír állandóan, és bmw-vel jár, még nem szabad nagy következtetéseket levonni

Ábrus - na ő igen
Zsotííí nem megyünk valamere ki dolgozni neked van benne ugy is gyakorlatod Nyelveket kéne tanulni csak a baj ,hogy vagy 5-öt .Egyik csaj ismerösömnek a élettársa idegenvezetö majd 700 ropit vesz kézbe.
Anyagilag mostanában csak én vagyok koldus vagy ez nálatok is elöfordul? Abrus ,Laci kivétel ők tele vannak .Ja meg Adám aki motorot vesz az ne sírjon.
Nya mentem egy szűk 80 km ert Csövi már megint elvitte a lépcsőfokokat Gondolom megint elfogyott a tűzifája Benéztem Tihanyra is nagyon jó idő volt a kompok jönnek mennek . Apad a Balcsi víze és gyönyörüen hullámzik de szép tiszta kb ennyi . Ja és a motor kiváloan űzemel.
Engem eléggé észrevesznek
. . . . .
Jóváíratom a postaköltséget, a pénz egyelőre nálam lesz.
Ha gondolom elutalom a részedre.
Mennyit kérsz az idomokért? (kompletten)
Most megyek melóba de este benézek.
szar internet lassu geci mennem kell és nem fejezte be a feltöltés holnap felrakom mennem kell sajnos
szarok rá