Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jósok
Pozitívum ,hogy kis helyet foglal
Srácok nektek van valami tapasztalatotok a sportlégszűrőkkel kapcsolatban? Tudom, olajozni kell, pucolgatni kell, sokszor szarabb lesz tőle a gép mint jobb, de hátha valaki tud róla pozitívumot is:D
Azért érdekelne, mivel a légszűrőházamon a gumitorkok amik a karbikra mennek teljesen elvanank öregedve, és bárhogy próbálkozom, nemlehet rárakni a karbisorra, egy kisebb bukkanó és már lent is van, azmeg nemtúl szerencsés, ha az út porát szívja be a gép...
Másik eredetiben nemgondolkozok mivel az is ellehet öregedve, a gumicsöveket meg gondolom nemlehet külön megkapni, ezért az utolsó megoldás a sportlégszűrő lehetne
Na ebben van valami igaza

Voltam a jósnőnél h megkérdezzem mi lesz 2012-ben
Azt mondta h nem lesz gáz...
(de lehet villany sem)
Igen az FZ 6-os de nekem nem az van benne
igen? hm. ja az fz 6os
Az exup is 5 ös Pupum
amúgy nem eggyezik meg mert a geni 5ös az exup 6os de hogy be lehet e szerelni igen.
De én valami minnél fiatalabb váltoban gondolkodnák vagy nagyon nézzétek meg a 2-est rajta
Há hogy a retekbe ne vehetnéd igennek
ezt vehetem igennek?
Ha biztosan tudnám, már válaszoltam volna
mester ,megegyezik az exap és a ]genesis válto?
naptár kockáknak
mekkora legyen?
Há ez elég nagy gummának láccik.
Na megjött az email... azt mondja telejsen "új" gumik... az egyik 2000 a másik 2005-2006 évi.. enynit írt összesen.
sziasztok!megeggyezik a genesis és az exup válto?
Az újabb katalógusban vannak kisebbek is, de az még nincs elektronikus formátumban meg.
Ez az, bár ezek elég nagyok. Olyan kell általában, aminek a lyuka 10-12, a szára is kb. akkora menetes.