Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most azzal nem lesz jobb hogy idegeskedek. A motorozás élményét el nem veszik soha
Üdv a klubban!
Most mé vagytok ilyen nyugodtak a benzin áremeléstöl?
Tuti h szar az aksid, csak nem akarod elhinni
Én is jártam már így
A kapcsoló run állásban volt.
Az a hibajelenség, hogy nem tekert az önindító.
Mikor próbáltam volna, a műszerfal világítás kialudt, mintha nem lenne power az aksiban, pedig most töltöttem fel.
Jobb oldalt egy kis piros kapcsoló milyen állásban van?

Hogy hogy nem bírtad működésre bírni (kicsit több információ kellene)
PL: gyújtás van, nem teker az önindító?
Már nincs kereke, milyen motort vettél te?
Tudom, már jártam itt énis régebben, de azért mindkettő szép, és az fzr után egy zx7-rt szeretnék, aztán sv 1000;)
Engem ma az hangolt le ,hogy ezzek a büdös,mocskos tetves buzerátorok 10 ft al emelik megint a benzint . Már komolyan gondolkodom a 750 es gépen hogy minek . De most komolyan ! Azt mondtam magamnak tavaly .hogy 400pár forint után lesz nekem elég . Na most van az a pont .
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Ha ráadom a gyújtást a motorra, akkor az
"olajszint ellenőrző" lámpának nem kell kialudnia?
Nekem az üresjelző és ez a piros lámpa is világít.
Lehet hülyeség amit kérdezek, de nem birtam müködésre bírni az öreg lányt.
Nem akarlak elkeseríteni, de évek óta ezek a képek vannak fenn.
http://motorbonto.hu/hasznmt.h...
Második kép, mindkettő KELLL
http://youtu.be/1mx5IBeIDFo
Egyre több csendes, vagy épp hangosabb lázítás terjeng a neten.
olyant most 30-ért tudok
Legújabb infók szerint , zsírtalanítás, majd sima bicikligumi ragasztó + géz tekergetés
Pedig menyi mindenre kellene az a hely amit a normál elvesz
12e ft adja a csávo,és azt monta hogy a szerelöje megnézte és hibátlan!csak képröl tudom megnézni,mert szolnokon van!kicsit deficites lenne megnézni !De remélem tényleg jo!
holnap megpróbálom felrakni
köszi, várom a képet, eddig eztűnik a legjobbank...
Értem köszi!
Ezeket is külön bilincs fogja, anynia gáz, hogy mint írtam elöregedett, emgkeményedett a gumi és már nemlehet rászorítani a karbira, mivel egy kis mozdítástól is lejött az egész, mostis mikor szétkaptam a motor, nemvolt rajta, pedig még igazi magyarmódra leis kötöztem a légszűrőházat a vázhoz
pozitívum, hogy galamb nem tud berepülni tőle.
Hőlégfúvó
Hosszú távon olcsóbb az eredeti (szerintem)
A sport szűrőhöz lehet be kell állítani a karbit is
Van valami spec ragasztó-tömítő basz amivel fel tenni a kicsit repedezettet is. Az enyémet is ezzel rakták össze, Pécsett a Yakomoto szervizben.

Ezeknél van légszűrő, esetleg kérdezd meg a csonkot is
nekem 52es ikarus hűtővízcsőből lett csinálva ráhúztam a régi csonkra körbeszilóztam és működik a dolog majd ha lesz rendes netem felrakok képet. De lehet kapni külön is 400hoz van e nemtudom de kb 10-12e a 4db.
Nem tudom, a 400on hogy van, de az 1000en mind a 4et külön bilincs fogja, az nem jön le soha. max xar visszatenni, mert télleg merev, de hőlégfúvóval érdemes próbálni.
Az a sportizé alig szűr, nem az a dolga.