A kapcsoló run állásban volt.
Az a hibajelenség, hogy nem tekert az önindító.
Mikor próbáltam volna, a műszerfal világítás kialudt, mintha nem lenne power az aksiban, pedig most töltöttem fel.
Engem ma az hangolt le ,hogy ezzek a büdös,mocskos tetves buzerátorok 10 ft al emelik megint a benzint . Már komolyan gondolkodom a 750 es gépen hogy minek . De most komolyan ! Azt mondtam magamnak tavaly .hogy 400pár forint után lesz nekem elég . Na most van az a pont .
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Ha ráadom a gyújtást a motorra, akkor az
"olajszint ellenőrző" lámpának nem kell kialudnia?
Nekem az üresjelző és ez a piros lámpa is világít.
Lehet hülyeség amit kérdezek, de nem birtam müködésre bírni az öreg lányt.
12e ft adja a csávo,és azt monta hogy a szerelöje megnézte és hibátlan!csak képröl tudom megnézni,mert szolnokon van!kicsit deficites lenne megnézni !De remélem tényleg jo!
Értem köszi!
Ezeket is külön bilincs fogja, anynia gáz, hogy mint írtam elöregedett, emgkeményedett a gumi és már nemlehet rászorítani a karbira, mivel egy kis mozdítástól is lejött az egész, mostis mikor szétkaptam a motor, nemvolt rajta, pedig még igazi magyarmódra leis kötöztem a légszűrőházat a vázhoz
Hőlégfúvó
Hosszú távon olcsóbb az eredeti (szerintem)
A sport szűrőhöz lehet be kell állítani a karbit is
Van valami spec ragasztó-tömítő basz amivel fel tenni a kicsit repedezettet is. Az enyémet is ezzel rakták össze, Pécsett a Yakomoto szervizben.
nekem 52es ikarus hűtővízcsőből lett csinálva ráhúztam a régi csonkra körbeszilóztam és működik a dolog majd ha lesz rendes netem felrakok képet. De lehet kapni külön is 400hoz van e nemtudom de kb 10-12e a 4db.
Nem tudom, a 400on hogy van, de az 1000en mind a 4et külön bilincs fogja, az nem jön le soha. max xar visszatenni, mert télleg merev, de hőlégfúvóval érdemes próbálni.
Az a sportizé alig szűr, nem az a dolga.
Én is jártam már így
Az a hibajelenség, hogy nem tekert az önindító.
Mikor próbáltam volna, a műszerfal világítás kialudt, mintha nem lenne power az aksiban, pedig most töltöttem fel.
Hogy hogy nem bírtad működésre bírni (kicsit több információ kellene)
PL: gyújtás van, nem teker az önindító?
Egy gyors kérdés.
Ha ráadom a gyújtást a motorra, akkor az
"olajszint ellenőrző" lámpának nem kell kialudnia?
Nekem az üresjelző és ez a piros lámpa is világít.
Lehet hülyeség amit kérdezek, de nem birtam müködésre bírni az öreg lányt.
Második kép, mindkettő KELLL
Egyre több csendes, vagy épp hangosabb lázítás terjeng a neten.
Ezeket is külön bilincs fogja, anynia gáz, hogy mint írtam elöregedett, emgkeményedett a gumi és már nemlehet rászorítani a karbira, mivel egy kis mozdítástól is lejött az egész, mostis mikor szétkaptam a motor, nemvolt rajta, pedig még igazi magyarmódra leis kötöztem a légszűrőházat a vázhoz
Hosszú távon olcsóbb az eredeti (szerintem)
A sport szűrőhöz lehet be kell állítani a karbit is
Van valami spec ragasztó-tömítő basz amivel fel tenni a kicsit repedezettet is. Az enyémet is ezzel rakták össze, Pécsett a Yakomoto szervizben.
Ezeknél van légszűrő, esetleg kérdezd meg a csonkot is
Az a sportizé alig szűr, nem az a dolga.