Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk azt vedd figyelembe hogy a szerződésekbe valamint a tulajdonosváltás körülményeibe nem látunk bele. (én véletlenül tudom hogy ez nem olyan egyszerű eset)
De azt tény hogy tisztázni kéne pupu helyzetét.
ok, a továbbiakban hanyagolom a témát
a Te dolgod, azt csinálsz amit akarsz
Ráadásul mindegyik "tulaj" megtagadhatja a béred kifizetését.
(teszem hozzá jogosan)
emre ne a telephelyet nézd hanem hogy van hivatalos melóm.
Azzal a papírral kitörölheted a segged
Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy a munka törvénykönyve szerint hogy lehet ilyen szerződést kötni.
Nálunk oltári balhé volt abból is hogy az ünnepnapon való dolgozásért kapott +szabadnapot nem mindig vettük ki. (mert ha jön egy ellenőrzés akkor szétrúgják a tisztelt munkáltatóm picsáját+megb@sszák pár M Ft-ra mert halálra dolgoztatja az alkalmazottait)
a régi tulajokkal. Mind1hogy hol vagy élő munkaszerződésem van ki nem léptem ki nem rúgtak.
A régit pofánverni, pénzt kiszedni belőle. Vele van szerződésed
mert kivel van élő szerződésed?
a jelenlegi tulajjal, mert ha nem akkor azzal a papírral nyugodtan kitörölheted
de eggyikse akar fizetni akivel élő munkaszerződésem van az se.
nem ez a lényeg baszod
hanem hogy a tulajdonos váltástól neked legyen élő szerződésed
fizessen ki a mai napig, meg elvacakolsz ott még egy hónapot, aztán leszarod az egészet
átvesz de azt akarja láncoljam magam az épülethez sehová ne menjek. És benyögi motoros ő is vstormos köcsög és kérdeztem hogy bírnád azt mondja sehogy akkor hogy várja el tőlem.
gáz
És gondolom minimálbérrel vagy bejelentve.
áá hát az írom mit akar az új
havi 150e számold ki az órabért légyszi
Ugyanis pillanatnyilag te ott mint birtokháborító vagy jelen.
Pénzt nem kérhetsz senkitől, viszont bármikor elzavarhatnak.
A dolgok jelenlegi állása szerint neked szerződésre van szükséged.
1, kell a pénz
2, munkaviszony
3, papir, hogy ha basztatnak legyen valami alapja az elégedetlenkedésednek

A szerződéskor erősen ajánlott kitérni az eddigi ki nem fizetett béredre.
na most kitaláltam az okosat ha lelépek több napra akkor addig kimennek az öcsémék keresnek 1kis pénzt telefonon elérnek majd.
Üss és fuss taktika. Szerződj az újjal és az első alkalommal mikor van másik meló, tipli
Az konkrét. De nézd a dolog anyagi oldalát. 168 óra 600-as órabérrel is heti 100000
Pontosan. Elvállalod így tavaszig (mindjárt itt van) közben nézelődsz melóhely után.
Aztán lelépsz a genyóba.
szerződj le az újjal
Emre ahová be vagyok még jelentve nem akar fizetni az új még nem akar mert nem vett át. Akkor mi a faszomat csinálljak.
Ha nincs forgatás akkor mi a f@sznak kell ott lenni? Bezárod a boltot azt mész motorozni Andival pl délután, telcsiszám a kapun ha valami gáz van.
Ha tali van az két nap, megbeszéled az emberrel hogy most úgysincs senki ezért elmész a hétvégére.
Ha meg meló van akkor meg úgyis ott kell lenni.
Egyéb esetben meg b@sszameg.