Mondjuk azt vedd figyelembe hogy a szerződésekbe valamint a tulajdonosváltás körülményeibe nem látunk bele. (én véletlenül tudom hogy ez nem olyan egyszerű eset)
De azt tény hogy tisztázni kéne pupu helyzetét.
Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy a munka törvénykönyve szerint hogy lehet ilyen szerződést kötni.
Nálunk oltári balhé volt abból is hogy az ünnepnapon való dolgozásért kapott +szabadnapot nem mindig vettük ki. (mert ha jön egy ellenőrzés akkor szétrúgják a tisztelt munkáltatóm picsáját+megb@sszák pár M Ft-ra mert halálra dolgoztatja az alkalmazottait)
nem ez a lényeg baszod
hanem hogy a tulajdonos váltástól neked legyen élő szerződésed
fizessen ki a mai napig, meg elvacakolsz ott még egy hónapot, aztán leszarod az egészet
átvesz de azt akarja láncoljam magam az épülethez sehová ne menjek. És benyögi motoros ő is vstormos köcsög és kérdeztem hogy bírnád azt mondja sehogy akkor hogy várja el tőlem.
Ugyanis pillanatnyilag te ott mint birtokháborító vagy jelen.
Pénzt nem kérhetsz senkitől, viszont bármikor elzavarhatnak.
A dolgok jelenlegi állása szerint neked szerződésre van szükséged.
1, kell a pénz
2, munkaviszony
3, papir, hogy ha basztatnak legyen valami alapja az elégedetlenkedésednek
A szerződéskor erősen ajánlott kitérni az eddigi ki nem fizetett béredre.
Ha nincs forgatás akkor mi a f@sznak kell ott lenni? Bezárod a boltot azt mész motorozni Andival pl délután, telcsiszám a kapun ha valami gáz van.
Ha tali van az két nap, megbeszéled az emberrel hogy most úgysincs senki ezért elmész a hétvégére.
Ha meg meló van akkor meg úgyis ott kell lenni.
Egyéb esetben meg b@sszameg.
De azt tény hogy tisztázni kéne pupu helyzetét.