Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imádlak béjbi. Sírok a röhögéstől.
Híreink:
Egy 36 éves férfi miatt riasztották a rendőrséget a délelőtti órákban.
A férfi az értesülések szerint gazdasági tárgyalásra érkezett a helyszínre az új munkaszerződésével kapcsolatban, ám a tárgyalás megkezdése után az úriember stílus addig tartott nála amíg az általa felvázolt gazdasági portfólióra el nem hangzott az első határozott "nem".
Ezután futballhuligán módjára adott nyomatékot érveinek az új tulajdonossal való gazdasági egyeztetés nézetkülönbségei közben.
A gazdasági tárgyalás során öt ember sérült meg, közöttük két rendőr valamint tetemes anyagi kár keletkezett. A dühöngő férfit előállították.
és megkeresed a bűnösöket?
Megjött a doboz Ugy vettem észre nem került pénzembe Nagyon kösszöntem nem feledem és íntézzük majd mindenképpen
nincs portás senki sincs kint majd hagy értesítőt. Már feljöttem pestre.
Szerintem átveheti a portás is, nem kell fizetni semmit.
A gazdaságpolitikai fórumokat én is kedvelem, imádom látni ahogy a sok egyszerű nincstelen egysejtű egymásnak esik és osztja az észt. (de írni sosem szoktam egybe sem)
Már nem, épp most másztam ide

Épp olvasgattam a linket, amit valaki betett ide, hogy megszűnt a különbözeti "A", jó sok hsz van ott, hőbörögnek a fiatalok, hogy milyen xar nekik, meg megy a gazdaságpolitika 1000rel
mennek kell
Sziasztok
reggelt
igen pont ez jár a fejembe várok 10ig hátha beesik a postás. Utána elindulok megkeresem az új tulaj központját
Maradt 1-2 dolog,de nem motorikusak,talán abból csak a kuplung felőli dekli maradt
morgen

Az FZ-ből nem maradt semmi alkatrész? (a kipufogón kívül)
Nézni valami melóhelyet, mert azok ott szopatnak.
dehogy alszatok zenélgetek és kitalálom hogy mit kéne ma csinálni.
Hát nekem ez lett volna a tartalék blokk
Jó reggelt. Mi van, alszatok?
jó reggelt
Reggelt
Jó reggelt,na ezért vettem én is egy komplett blokkot tarcsiba! .
Jólvan köszi a tanácsot!
mizu?
Nekem nem sürgős, én nem akartam eladni csak láttam hogy te meg keresel. Bontóban 50e szokott lenni, szerintem én odaadom 30e ért.
Ha esetleg kell majd szólsz.
Még nekem se 100%
,mert holnap megyünk a bankba,én próbálom a végtörlesztést és vannak induló költségek 87000FT.Fogalmam sincs miből lesz meg,de itt keleten még szarabb a helyzet
Hát, nem tudom. Kissé hirtelen jött.