Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont addig is van pénzed, meg van időd normális munkahelyet keresni.
Ráérsz akkor lekoccanni mikor nekiállnak szarozni veled.
nem tudok akkor elmenni mert helyettes nincs. Hogy megyek el egy talira sehogy hogy találkozok motorozok Andival sehogy neki az kell ha bármi gond van az épületben akkor azonnal legyen értesítve a karbantartó ha nem vagy ott akkor hogy?
Szerintem nincs ezzel gond.
168óra/hetet fizet de ha nincs kiadva a stúdió akkor akkor mész el amikor akarsz.
hát megbasz az ideg felrobbanok
frankón hülyének nézik az embert. A hapsi megszólal hogy ha üres a ház nincs kiadva akkor csak 1embert akar alkalmazni 168ó/hét mondom hülye vagy ki a faszom lesz ott úgy hogy nem tudsz elmenni. Áh tényleg koccolok ki a picsába angliába.
Hát Andika? ottan én nem hagynám
Pisti csináld a garázsba a helyet megyek hozzá d.
És az iroasztal a fejükre borult mán
Láttam a buszról a motorod a Bartókon, gondolom kajáltál
Nekem is már mehetnékem van jópár napja, ebben a szép időben bűn nem motorzni
mivan mi? Még pesten vok ej de nincs kedvem visszamenni.
Egyébként nekem is kéne rendelnem egy balos indexet dajcslandból és az a legdühítőbb hogy ugyanonnan ahonnan a többi cucc is jött.
Írtam neki.
Az én voltam, de ezis megvan 22 éves tehát nemhinném, hogy jobb állapotban van az enyémnél
Valószínűleg az a legjobb megoldás ha új gumicsövekkel rakom össze...
Ebaj
Miért sértene bárkit is? Nem szégyen ilyen körülmények között lecserélni egy 20-25 éves Marutira.
honnét?
Jó, akkor kijelentkezem.
Azért bajban nem vagyok, és eddig még mindig megtaláltam a lehetőséget az elmúlt 25 évben, úgyhogy annyira nem aggódom, legfeljebb nem lesz lecserélve idén a bömbi (na jó, ezt viccnek szántam a végére, bocs, ha valakit sért)
Majd Ádám megkérdezi
Akkor mlas kihúzva az "ő is televan" listáról? (nem vicces )
Ja, megebédeltem, és kávéztam utána manapság ezt nem mindenki teheti meg
Ja, tudtok munkát, mert a 3 munkahelyemből már csak 1 van meg, de az se sokáig (és az is visz, nem hoz) - megyek Bakosihoz segédmunkásnak, legalább jó lesz a kedvünk
Meg kell kérdezni.