Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a kommentjeidből kiindulva lenne rá esély hogy téged sem szeretnének.
persze hogy nem áll rendelkezésre.
ezért tud csődbe menni egy bank. De így működik a gazdaság is. Te magad sem kapsz sosem a munkádért tényleges értéket, pl. aranyat. Ezzel együtt sokan úgy gondolják (azt hiszik) a deviza az maga a papír amin a svájci jegybank elnökének aláírása van, stb.
A deviza pénzhelyettesítő eszköz, mely több dolog is lehet. pl. hitellevelet.
És ez a kulcs.
Ezt a faszt én is szopom amiről beszélünk, de sokan (nem Te!) olyan dolgokról nyilatkoznak, (és ami rosszabb hogy úgy tesznek mintha értenének hozzá) alkotnak véleményt amihez nem értenek. Ez én nagyon jól tolerálom. Munkahelyi ártalom. V.színű azért fogok egyszer gyomorfekélyt kapni mert napjában 10-15 ügyfélnek telefonon próbálok valamit elmagyarázni, de a véleményemet a hülyeségükről nem mondhatom el. Ezeknek az embereknek a fele vállakozsó, cégtulaj (pont mint Te ) és úgy gondolják, hogy mindent sokkal jobban értenek mint akárki (de akkor mér keresett meg? ) más rajta kívül. És mikor belemész, hogy ez nem vita kérdése, mert üzletszabályzat amit elfogadtál a szerződés aláírásával, kapod hogy őt nem érdekli a ti üzletszabályzatotok. Szarik rá. Ezzel most mit akartam írni?
Hogyrühellem a közgazdaságtant.
Megyek iszok egy felest, oszt lezuhanyzok.
Hát, ha ezek tovább balfaxkodnak, lehet, kézbe kell vennem a dolgokat lenne pár népszerűtlen intézkedésem
pedig az élet már olyan mint a fagyi meg a galamb! "aki nem nyal repül" de téged megnéznélek a tv-be!
Nem lesz 1szerű szépen lefesteni azt a tagolt felületet kár, hogy nem lehet homokszórózni előbb. Nem tom, mivel akarod, és gondolkoznék ezen a keréktárcsa festéken, az alura való, és jó a felülete is, de a festékekhez nem értek. Gida mit mond?
Már ajánlották (2000 körül a Fidesz, pár éve a Jobbik), de nekem nincs gyomrom hozzá. Általában nem titkolom el, amit gondolok, segget nyalni nem tudok, úgyhogy rá kellett jönnöm, alkalmatlan vagyok a posztra. Pedig jól fizetne..
Had ell má az építöanyagoknál is alkalmazzák "antracit"
ezek már csak ilyenek!
Nem, gyárilag ezüst színű.
Persze ezt már valaki lefestette és le is lakkozta és természetesen a lakk a hőtől meg is sárgult ahogy annak lennie kell.
De mi a farkamért azt írja a sprésdobozra hogy antracit? Nem lehetne egyszerűen grafitszürke és akkor én is tudnám hogy milyen?
Azért szopik most az unió, mert a görögöknél államcsőd van. Viszont a pénzük nem inflálódhat...
pontosan meg is van a film
basszus Laci ha bedől az üzleted menj el politikusnak!
a töri könyvemben volt egy fénykép.míg élek nem felejtem bár nem tudom miért.egy pesti utca volt lefényképezve telis tele pengővel amit egy utcaseprő sepregetett kupacokba.ez lesz a forinttal is. nem lesz értéke.
Semmilyen kockázatot nem vállaltak. Te oskolázott ember vagy, tudod biztos, hogy a mai bankrendszer működésében a kihelyezett pénzek összege soha nem áll EGYBEN rendelkezésre a banknak.
Tananyag: zeitgeist addendum
Én is ezt hallottam. Nem véletlen, hogy más országokban már nem engedik ezt a csalást.
Az a baj, hogy az egész világon ezek az összegek már jó ideje csak virtuálisan léteznek. A kamatokat és a törlesztést pedig reálisan be akarják szedni, csak kicsit elszaladt a ló összesen nincs már annyi pénz...Nagy bukta lesz ebből nemsokára, át fog alakulni az egész pénzügyi rendszer.
igen, ezzel hogy nem vettek CHF-et kockázatot vállaltak. Ez most bejött és sokaknak (érthetően) nem tetszik.
Ezt most részben visszakapják a végtörlesztéssel.
ez így van.ők sosem láttak svájci frankot és az ember hitele sem.csak azon az árfolyamon kérik vissza a forintot.
akár de én inkább pálinka párti vagyok!a következő választáson is a pálinkára szavazok!(szerintem így is bent vannak a parlamentben! )
Kering a neten a pszáf jelentés, miszerint a bankok nem is vettek fel annyi chf-t kintről, amit itt kihelyeztek (chf hitelként) tehát a forintjukat adták így , és az elszaladt árfolyam után szedték a kamatot
Az ötlet amúgy zseniális, biztos meg volt meccve, aki kitalálta még haragudni se lehet rájuk... mindenesetre az évszázad csalásaként emlegetik a dolgot.
jól teszed!
pozitívan?
Unicum?
én felvettem 3,5-öt 20 évre és fogalmam sincs hogy mennyit fizetek vissza.de nem is érdekel mert akkor lehet hogy agyvérzést kapnék!

" boldogok a tudatlanok"!
Na jó estét!

Mától új időszámítás kezdődik!nem érdekel a politika és nem fogom mindenen fel idegesíteni magam mert attól sem lesz jobb!megpróbálok pozitívan gondolkodni aztán majd meglátjuk!
felvettem 7 millát, eddig visszafizettem 2 millát, és most 9,9 a tartozás.
mosán a providentnek is lógok 80-at.
valakinek nincs kölcsön 150-eFT-je 30 %-os kamatra? Kb. 3 hónapra kellene.

jó estét.
na miven politizálunk, geciorbánozunk? tikválasztottátok.

napi pojén:
Bíróságon a bíró:
-Miért nem segített, amikor látta, hogy a gyilkos ki akarja lökni az anyósát az ablakon?
Vádlott:
-Mert láttam, hogy a gyilkos egyedül is ki tudja lökni!