Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyeneket ne is írjál, mert agyvérzést kapok. Nekem ugyan semmi hitelem nincs de amiket hallok...kinyílik a bicska a zsebemben.
Állítólag a felvett frank hitel tőkéjét is felszorozzák az aktuális árfolyammal amit anno már kifizetett a bank és persze nem valutában, meg természetesen a törlesztő részletet is...
Ne bánd má te is ezzeket aszegény milliárdosokat
Búsújúnk együtt

Megtudtam hogy 148 ezer hátralévő tartozás ból való kilépés mind összesen 281 ezer forintocskába kerül,és ebben már benne volt a 30 ezres szerz mód díj is
(Ja, és a 281 az még 4 nappal ezelőtt csak 279 ezer volt )
Ja és még azért hogy teljes legyen az öröm ,mikortól megkértem a zárást 9-edikén a csekk beérkezéséig terjedő időszakra (kb holnap) napi kamatozásról, és árfolyamkülömbségről is küldenek újabb csekket
Szegény bankok,biztos nincs pénzük,azért kell minden lehetőséget megragadniuk
JA egyébként jogos, annak idején én mentem hozzájuk kavicsért
Csak tudnám h miért büntetik az uzsorát
Sanyi? Eltűnt hm hm
ne búslakodj Pistikém
énis szerelmeskednék de sajnos a frontok odavertek Andinak és ko van nála.
Tudjátok mit megyek szerelmeskedni máha neten kersztül annak vehetö .Azt tölem meg azt csinátok amit akartok
ez a beszéd

(de mivel azt mondtam nem szólok bele )
Katolikus hetek a Mekiben
Csokis shake: 300 Ft
Vaníliás shake: 300 Ft
Dicsértesshake: 200 Ft
Mostanában már én is ritkábban, max hetente egyszer. De régebben rendesen rá voltam kattanva
holnap beszélek haverom ügyvédjével. Most hívott hogy hallotta a történetet és beszélünk majd.
Amikor megvolt a műhelyem egy srácnak szerelgettem a Lada Níváját. Minden szart, erősítőt riasztót bele rakatott aztán eladta és vett egy A8 Audit. Kérdeztem mire ez a felvágás? Azt mondta nem felvágás csak egyszerűen mint építési vállalkozó nem mehet oda egy versenytárgyalásra Nívával mert nem veszik komolyan és már egy párszor elzavarták...
Van pár hasonló, régebben sok ilyet követtem. Ma már nem kell, elég meghallgatni a híreket. Annyira leplezetlenül xopatnak bennünket mindenfelől, hogy nem értem, mért nem látja mindenki.
És nem a kormányunk.
Na ez egy neked való oldal lesz. Csemegézz
Leírtam ezt is ott, hogy pánikkeltés, és nem véletlen lett ez most bedobva a köztudatba. Mocskos egy módszereik vannak
Nálam pálinka? Ez komoly kérdés volt?
Megvitassuk? Pálinka van?
Igaza van. Nekem egy kormánybiztos ne járjon egy 6 éves autóval. Márkától függetlenül. Nem reprezentatív, nem nyújt kellő megjelenést, nem megbízható stb. Bejátszották néphülyítésként, mint most SP és a doktori disszertáció esete. Azt kell meglátni, mit akarnak palástolni. Felénk ezt úgy mondják hogy bekenik sárral, hogy ne látszódjon. Na ezek tipikus ilyenek. Egy átlag dolgozó honpolgár belázad rajta. Amúgy egy szarabb cég vezérigazgatója jobb autóval rohangál....

Amúgy bekaphatják.....Leszarom mivel járnak, de az általuk hozott döntéseket nem
Bocs fiúk... de ti ismertek... Itten megy
Én nagyon sajnállom őket Ennyi tömören és röviden .
má nem kell láttam.