Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nagy volt rá a táska és csak így lehetett feltenni. (azt mondták a boltban /SHOX/ hogy ez erre való,közben meg kb valami dögnagy chopperre lehetne jó)
Ha lejjebb engedte akkor rálógott a dobra és a lábtartókra. (és itt is csak az mentette meg az indexeket hogy hajlékony volt a száruk )
mind1
Nem barbi kisautó
A gyári rugóstagról beszélek papa, nem az Öhlinsről. (annál még durvábban jelentkezett ez )
Nos: mikor beraktam a 25mm-rel hosszabb csontot akkor ugyanannál a rugó-előfeszítésnél két személy alatt (a garázsban,álló helyzetben) csattanva ült össze koppanásig a rugóstag, ami előtte gyári állásban jó volt. (kézzel megnyomkodva löttyedt f@szként lengett fel-le a hátulja)
A rugót teljesen előfeszítve kicsit nehezebben de ugyanez történt.
Kicserélve a csontot egy 15mm-rel rövidebbre (ahogy most is van) és ráülve besüllyed kb 40mm-t és jó, a gyári állapotban ez ~20mm volt.
Valami értelmes magyarázat erre?
Mi van má itt box lesz a csontok miatt?
annó még ábrus kérdezte is érzek e különbséget. És mondtam alig ül össze és keményebb a rugózás. De nem vitatkozom olyannal akinek nincs tapasztalata benne.
de hátrébb meg az index miatt nem tudom.majd lefényképezem nektek.
na ez is egy megoldás!
de ennél magasabban van a táska teteje mint az ülés?!
Nem. Azon kezdj el gondolkozni h mész e több napra motorral valahová.Ha az is megvan hogy hová mész 2 liter benzin áráért add fel postán a cuccod magadnak,írd rá hogy postán maradó, ha megérkeztél érte mész.
na majd akkor ha kész van megnézem a helyére próbálva.azt kiderül.
Neked a rugó hosszabb, nem a kutyacsont. És a hosszabb rugó miatt más szögben áll a 3szög, és más az erőkar.
Eszembe sincs a gyakorlati tapasztalatotokkal vitatkozni, nyilvánvaló, hogy azok előbbre vannak, mint a fizika (vagy gépészet? erő-erőkar-forgáspont)
nekem mikor a rövid csont 138 volt akkor keményebb volt a rugó alig ült össze. Mikor a gyári 158 akkor puha és összeült mi ebben a nem érthető?
Egész hátra kell tenni, ez is csak akkor fért el.
Ha rövidebb csontot raksz be akkor megemeled és keményebb lesz a rugózás.
Hülyeséget beszélsz, de úgy látom, erről nem tudlak meggyőzni.
Tengelytáv 4cm különbség - az soknak tűnik.
Amit éreztél, az sztem a súlypont áthelyeződése és az első villaszög megváltozása miatt volt.
Az enyém át van alakítva, te meg a gyakorlati tapasztalattal vitatkozol.
"amikor emelt volt akkor keményebb volt a rugózás"

pont az ellenkezőjét magyaráztuk
mit buktam be?
akkor kezdhetek gondolkodni hogy hogy is csináljak keretet?de attól az még ugyan akkora és a Betti lába még mindig nem biztos hogy elfér.
hát hogy ménem a bélát csinálom.
na ezt kezd elölről, mert bebuktad
Ő is belátta hogy kell neki tartókeret különben szívás.
te nem érted baszki. tapasztalat mi tudjuk éreztük nekem volt emelt meg nem emelt amikor emelt volt akkor keményebb volt a rugózás pattogou alig ment össze alattam. Most visszaengeve a segge puhább könnyen összemegy 4cm különbség a tengelytávba. Majd ha kipróbálod és van tapasztalatod akkor rájösz hogy szar a gondolat meneted.