Hát én is meglepődtem,pedig csak érdeklődni hívtam fel,mikor mondta az árat megkérdeztem még egyszer,az erősített 70 píz lett volna,de ennyi már sok lett volna nekem
Sziasztok!
Ábrus,addig nem küldöm vissza míg nem döntöd el,hogy kellenek e a fékcsövek,ha kell a postadíjadba megegyezhetünk,úgy is vissza kéne utalnom.
Rendeltem bontóból főtengelyt 50 píz volt a Sugónál,nics olyan jó állapotba mint a tied,de nincs szétütve,hézagok jók,meg garanciát vállalt rá,most jelenleg így állok
Fré persze nem indult el. Az akksi tekerte egy kicsit de halvány volt hogy beindítsa.
Bikakábel elő, mert van egy 55Ah-s akksim tarcsiba de abban sem volt valami sok tartalék.
Most mindenki feltöltődik. (van a motorhoz egy karbantartó töltőm csak nem volt bedugva a másik vége)
Jó is egy ekkora töltő a háznál, most már nyaralni sem kell mennetek.
Ha kell egy kis feltöltődés akkor csak kimentek a garázsba és rákapcsolódtok egy kicsit.
Kaptam haveromtól egy ilyen akku töltőt. Kicsit fel kellett újítani, a két kapcsolót ki kellett cserélni. Akkora trafó van benne mint a fejem, olyan nehéz mint egy cementes zsák. Feltöltök mindent, ha kell ha nem.
Azt nem tudom de száguldozni az M6-oson kell. (lehet)
Nincsenek dobozok (még) és hosszan belátni Százhalombatta környékén az utat. Lehet időben látni ha mérnek a felüljárókról.
Nullason hol szoktak mérni? Múltkor, mikor ott körbementem vecsésre nem mertem adni neki, annyi a kamera. Nemtom melyik mérhet. De keszinél pont mértek még odafelé...
Ábrus,addig nem küldöm vissza míg nem döntöd el,hogy kellenek e a fékcsövek,ha kell a postadíjadba megegyezhetünk,úgy is vissza kéne utalnom.
Rendeltem bontóból főtengelyt 50 píz volt a Sugónál,nics olyan jó állapotba mint a tied,de nincs szétütve,hézagok jók,meg garanciát vállalt rá,most jelenleg így állok
Bikakábel elő, mert van egy 55Ah-s akksim tarcsiba de abban sem volt valami sok tartalék.
Most mindenki feltöltődik. (van a motorhoz egy karbantartó töltőm csak nem volt bedugva a másik vége)
Ha kell egy kis feltöltődés akkor csak kimentek a garázsba és rákapcsolódtok egy kicsit.
Nincsenek dobozok (még) és hosszan belátni Százhalombatta környékén az utat. Lehet időben látni ha mérnek a felüljárókról.