Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az hogy erősített? Van ilyen is?
Hát én is meglepődtem,pedig csak érdeklődni hívtam fel,mikor mondta az árat megkérdeztem még egyszer,az erősített 70 píz lett volna,de ennyi már sok lett volna nekem
Pupu átjön mondjuk szerdán karbit tekergetni, márcsak heccből is, meg megnézni hol lakik ádi? Bandáznánk egyet.
Aszem válság van a Sugéknál is ,hogy ennyiért odaadták
Motorio. 150est elküldöd nekem mert nagyon nagy lett a bélám picsája és fáj a csuklóm is hogy előre bukik. Kösy előre is.
Sziasztok!
Ábrus,addig nem küldöm vissza míg nem döntöd el,hogy kellenek e a fékcsövek,ha kell a postadíjadba megegyezhetünk,úgy is vissza kéne utalnom.
Rendeltem bontóból főtengelyt 50 píz volt a Sugónál,nics olyan jó állapotba mint a tied,de nincs szétütve,hézagok jók,meg garanciát vállalt rá,most jelenleg így állok
émmeg most nem merek vele menni melóba, hogy nehezen indul, meg fog a fék
Kb szeptember óta áll. De holnap elindítom.
tennap beindítottuk a nagyot
Ugyan ilyen csak kisebb? Nagyobbat már láttam kb 2x ekkorát.
nekem ilyen 7amperes vann
Fré persze nem indult el. Az akksi tekerte egy kicsit de halvány volt hogy beindítsa.
Bikakábel elő, mert van egy 55Ah-s akksim tarcsiba de abban sem volt valami sok tartalék.
Most mindenki feltöltődik. (van a motorhoz egy karbantartó töltőm csak nem volt bedugva a másik vége)
Jó is egy ekkora töltő a háznál, most már nyaralni sem kell mennetek.
Ha kell egy kis feltöltődés akkor csak kimentek a garázsba és rákapcsolódtok egy kicsit.
á bakker
Most már óriás fájlokat is fel tudok tölteni.
Kaptam haveromtól egy ilyen akku töltőt. Kicsit fel kellett újítani, a két kapcsolót ki kellett cserélni. Akkora trafó van benne mint a fejem, olyan nehéz mint egy cementes zsák. Feltöltök mindent, ha kell ha nem.
mérnek most is szemböl az m0-m5nél. És m5-és szigetszentmiklós között hátulról kocsiból
Gondolom mindenhez fog érteni mire a végére érsz vele
Megyek beröffentem Frét, hadd dohogjon egy kicsit.
Miusból fejlesztőmérnököt faragok egy hónap alatt.
Azt nem tudom de száguldozni az M6-oson kell. (lehet)
Nincsenek dobozok (még) és hosszan belátni Százhalombatta környékén az utat. Lehet időben látni ha mérnek a felüljárókról.
Mehetne mia is.
Nullason hol szoktak mérni? Múltkor, mikor ott körbementem vecsésre nem mertem adni neki, annyi a kamera. Nemtom melyik mérhet. De keszinél pont mértek még odafelé...
ebbe van város is kb 20-25 km. M0án ritkán ment a fordszámmérő 6000alá 5be
117km/h-s átlag.