Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan ráadásul utassal
78km 40pec
Ki az aki minden nap motorozik? tennap pupuval két lampa közt gyorsabbak voltunk mint sanyi valaha
most tényleg erre jártál és láttál vagy hülyültél?
Garantálom hogy imádni fogja a garázst.
Hát ez az elkényeztetett nevelés eredménye.
Szívesen átnevelem neked,csak hozd el ide egy két hetes kiképzésre.
Rá sem fogsz ismerni. Na?
Mér?
Könnyebb vezetni mint az FZR-t.
nagy a pofám, de nem mernék vele menni.
Megeshet.
Ha lesz valami egynapos szerveződés valakinél tavasszal akkor azzal megyek és kipróbálhatjátok. (persze ha minden összeáll addigra és nem hirdetem meg az első pár km után )
Általában március elején szokott fellendülni a munka szerelés terén, mert akkor kezd javulni az idő.
arra se birom ávenni napok óta, hogy 10 percet segítsen lenn. a kipu tömítést egyedül nemtoom a kipu és a henger közé bepattintani.
na most húzok öltözni, mert ebédre vagyunk hivatalosak. Lesz egy kis fogyasztás is. házi, nameg kis sörike.
na kik motoroznak itt télvíz idején?
elmentem tankolni ha már egyszer bemelegítettem, és beugrottam anyámék. BAKER !
A bokámat mintha csalánnal verték volna 120-nál. a csuklóm lefagyott teljesen. 0 fok van kinn és verőfényes napsütés. eddig nem tünt fel, de ahol árnyékos részek vannak áll a jég és a hó az úton
Dolgozgathatna velem a garázsban, biztos jobban haladnánk.
Akkor fújhatott a szél mert az 180 környéke. (áttételtől függően persze)
április műszaki. Akkor már májusba ki lehet próbálni igaz?
mióta fogyott durván 7 kilát. megkopott a fénye. most gyúr rája.
meleg itt sincs.
szasztok 5. 8000 menyi az km ba kb. Annyival jöttem haza miklósról most
Reményeim szerint kb március közepére leszek kész vele, onnantól kezdődhetnek az országúti tesztek.
Ha minden összeáll akkor áprilisban levizsgáztatom.
Mögöttem van hely
Na ezért nem jövök fel...
Hát,mondták itt már páran hogy állítólag jó segged van de pl. Kingának jobban örülnék.
Most jutott eszembe, hogy múlt héten okosítottam egy 1200W-os melegítőt, oda rakom a motor mellé ha jobb idő lesz kicsivel, aztán had menjen.
faszán alakul akkor a honda, ha kész lesz mindenféleképp szeretnék felülni majd mögéd!
Ki kell venni a légszűrőbetétet a házból és a légszűrőház szívótölcsérére rádugni a hajszárítót. Ha csak a hideg a baja (és épp nem egy város) akkor mivel meleget szív be ez segíthet elindulni.