Megeshet.
Ha lesz valami egynapos szerveződés valakinél tavasszal akkor azzal megyek és kipróbálhatjátok. (persze ha minden összeáll addigra és nem hirdetem meg az első pár km után )
Általában március elején szokott fellendülni a munka szerelés terén, mert akkor kezd javulni az idő.
arra se birom ávenni napok óta, hogy 10 percet segítsen lenn. a kipu tömítést egyedül nemtoom a kipu és a henger közé bepattintani.
na most húzok öltözni, mert ebédre vagyunk hivatalosak. Lesz egy kis fogyasztás is. házi, nameg kis sörike.
na kik motoroznak itt télvíz idején?
elmentem tankolni ha már egyszer bemelegítettem, és beugrottam anyámék. BAKER !
A bokámat mintha csalánnal verték volna 120-nál. a csuklóm lefagyott teljesen. 0 fok van kinn és verőfényes napsütés. eddig nem tünt fel, de ahol árnyékos részek vannak áll a jég és a hó az úton
Reményeim szerint kb március közepére leszek kész vele, onnantól kezdődhetnek az országúti tesztek.
Ha minden összeáll akkor áprilisban levizsgáztatom.
Ki kell venni a légszűrőbetétet a házból és a légszűrőház szívótölcsérére rádugni a hajszárítót. Ha csak a hideg a baja (és épp nem egy város) akkor mivel meleget szív be ez segíthet elindulni.
Szívesen átnevelem neked,csak hozd el ide egy két hetes kiképzésre.
Rá sem fogsz ismerni. Na?
Könnyebb vezetni mint az FZR-t.
Ha lesz valami egynapos szerveződés valakinél tavasszal akkor azzal megyek és kipróbálhatjátok. (persze ha minden összeáll addigra és nem hirdetem meg az első pár km után
Általában március elején szokott fellendülni a munka szerelés terén, mert akkor kezd javulni az idő.
na most húzok öltözni, mert ebédre vagyunk hivatalosak. Lesz egy kis fogyasztás is.
elmentem tankolni ha már egyszer bemelegítettem, és beugrottam anyámék. BAKER !
A bokámat mintha csalánnal verték volna 120-nál. a csuklóm lefagyott teljesen. 0 fok van kinn és verőfényes napsütés. eddig nem tünt fel, de ahol árnyékos részek vannak áll a jég és a hó az úton
Ha minden összeáll akkor áprilisban levizsgáztatom.