Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokk lefestve és berakásra vár, villamosilag csinálgattam de az még nincs kész.
Meg kell hegeszteni az egyik dobot mert lyukas (szerencsére a belső oldala) majd le kell festeni őket.
Vissza vannak még a karburátorok,a féknyergeket is szét kell szedni (be vannak állva teljesen) meg szétszedésre várnak az első és a hátsó teleszkópok is. (kelleni fog hozzá egy plexi és fel kéne újítani az ülést is)
Ez után jöhet a felöltöztetés.
(csak lassan haladnak a munkálatok mert épp nincs túl meleg a garázsban)
ezen felbuzdulva lementem beindítottam, most melegszik.
hát, nem mondanám, hogy könnyen indult, de 1,5 hónapja indítottam utoljára (dec 9.), az akku pedig 3 hete volt töltve.
esetleg vedd ki a gyertyákat. és úgy... a gyertyákat közben megtakarítod, beviszed a melegre
hát lehet azt kéne, majd meglátom
énmeg annak nem állok neki.
vagy rendesen lemosom, vagy hagyom a faszba. most utóbbi van folyamatba. Kint az Újvárosi úton a Metro mellett van egy mosó. ha arra járok, majd bemegyek 640 Ft-ért lecsapják sterimóval és átküldik a gépen.
hajszárítóval melengesd a kicsit vagy 1-1,5 órát. kicsit megmelegszik. ekkor talán már szivató nélkül is elindul.
Hát én se úgy gondoltam, hogy neki állok most fürdőgatyeszba lemosni...csak a nagy dzsuvát
én nem mostam le a Fóbiát 3 hónapja. belül 2x ki lett porszívózva, időnként letörlöm a rendszámot, hogy olvasható legyen, oszt csá. Talán majd ha eljutok egy olcsó gépi mosóhoz, bemegyek, de én nem fogom minuszfokba mosogatni. Én megfázok, a kocsi meg tömbbé fagy. leszarom.
nem sikerült, nem jövök rá mi a baja (tudom egy város hahahaha)
Délutántól lesz azt nézegetem, hogy kéne a kicsivel kezdeni valamit, de ez az idő és az elkövetkező 2 heti idő nem éppen alkalmas rá. A corsát is le kéne mosni, mert nagyon ergyán néz ki szegény, meg most akarnék bele venni 1-2 dolgot. Gyárilag nincs benne stab rúd, úgyhogy szeretnék bele, pár ezer ft rossz esetbe és nem lesz tőle olyan mint a gyros bódé.
Honda? Hogy áll?
Szeva Poti! A minigépsárkány eladásával mi újság? sikerült már beröffenteni?
Mi újsi? Rántott csirke van még?
Hiába nyomkodom,mlas nem jelentkezik.
Megnyomtam a piros ikszet a sarokban,ere elkösznöt a hölgyike és lelépett.
Használd az ALT + F4 betűkombinációt, akár többször is.
Hova lett mlas? A Bahamákra ment síelni?
Nekem se.
Kéne!
Hiába nyomom a close-t, nem zár be a kép...
Nem írtál, me sokkot kaptál a motoromtól.