Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abból sajna nem lesz semmi.nyaralni max a balcsira az anyósékhoz megyünk vagy a kecóhoz melózni! sokat elvisz a ház de reméljük meg lesz az eredménye!
Lesz ilyen? Mikor?
Jó. Meg is írtam. Veszed te az újságot?
A Kőolajon nem érdemes vitatkozni mert szaré hugyé van csak már okosabbak a mostani vezetők háburú,válság ez az spekuláció mindenre fogják csak olcson ne tankolj
mondom motort! na de amúgy milyen volt?
Amugy ha valakit érdekel fogyasztás csökentö kura ném nyomaték veszétssel az csak szoljon 4:1 be szivótorok rá egy 250 es tz karburátor és már kész is
~200Ft az önköltségi ár a kisker.árral együtt. A többi adó és az egészre még rájön a 27% áfa is. (igen, az adónak is van még áfája, fasza mi?)
Na, és a kroácia túra?
Done.
az is igaz!de az is hogy fogy.meg az is hogy 5000ft-ból 1500áfa.
rendben
akkor már csak a jóidőért kell imádkozni
akkor majd megbeszéljük!
Lóf.szt. Több mint a fele adó és áfa.
Egy lofaszt az egész mögött Spekulácio áll ugy mint a válságos édesanyuk mögött .
Vagy azt aki össze-vissza kóválygott az úton?
Én benne vagyok.
Az elkövetkező napok nem lesznek nagy mókák a melóban.
bár ugye az is szar hogy egyre kevesebb lesz a nyersanyag és ez hozza a drágulást is. én kipróbálnék egy elektromos motort is!
hát, ööö...
inkább a moci jellegzetes színét...
Követelem hogy mlas küldjön egy jelet.
A sudár, vékony termetemet.
nem vagy egyedül! a tavasszal szeretnénk elmenni a tatai tavakhoz.lejöhetnétek ti is Pupuval aztán ott találkoznánk!
jaa, hát nem akartam beleszólni a dolgotokba.
De azért azt írd a számlámra, hogy előbb megismertelek, mint Pupu, neki csak később esett le hogy te vagy az