Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csütörtök estétől Sanyinál támad tél tábornok péntek országos 30-40cm. Megyek be is vásárolok mert kitudja mikor jutok ki innen.
Reméljük nem lesz így...
A múlt hétre is mondtak havat, aztán nem lett belőle semmi legalábbis nálunk. Hátha most is megússzuk.
Nem tudom beválik e amit mondanak de péntektöl keddig havazást mondanak és vele 30 cm es havat josolnak ha ez igy lesz akkor aszem lesz iitt káosz rendesen mikor még az 5 cm -es hoval sem birnak ell
meglesz
Legyen igazad
ÁÁ nem kell annak már 2 honap március eleje már melegebb
én itt is mogyoródon
Már csak 2 hónap és röhögünk az egészen...
Jó reggelt
Olyan hideg van ááá
Azért el tudnék itt képzelni veled egy pár napot...
Szia drága Gyulám
Muszáj, nemsokára meló van
Bocsánat, de tegnap már hulla voltam. Most is.

A hely: Veli Losinj. Nagyon szép, nyugis, olcsó. Tavaly 2ezerből megúsztunk egy éjszakát. Nagyjából 600km, végig autópálya, Valbiska-Merag komptól a szigetig nagyrészt szerpentines, de nagyon jól motorozható út.

Ábrus, ha érdekel, nekem lesz x forrásból benzinpénzem, egyezkedhetünk.
Szia tündér,de korán keltél!
Jó reggeltet
én vissza se olvasom 8kor elmentem aludni olyan fáradt voltam. Köszönöm Gyulám.
Jó reggelt Pupu,majd egy órájig olvastam vissza a tegnapit!
Figyeld a postást,csomag úton!
jó reggelt
A födémen a padlástérben két dupla fóliaréteg között ilyen van szétterítve kb 20-25 centi vastagon.
Veszett jó.
Na jó éjt én indulok
Mikor hazánkban divat lett akor 3 cm volt a nambervan Mi kb vagy 5 éve 10 cm est ajánlunk . De ha vastagabb annál jobb . Szigetelésből sosem elég én igy szoktam mondani. De beszéltünk a Fűzfői főnőkkel az azt mondta 5cm es a mult a 10 cm es a jelen a 15 a jővő A Fődémben meg 20 cm a minimum. A Fődém a leglényegesebb mert a meleg felfele szőkik ell elöbb ha sikerül neki
Én 27 éves voltam amikor kezdtük, most 36 vagyok.
Van lakáshitelünk is (még kb 6,5M forint alapú) az havi 51e még nagyon sokáig és erre jön a többi megélhetési költség.
Nem lesz egyszerű dolgotok nektek sem de érdemes csinálni. Ha javasolhatom, az első lépések (persze amint lehet) az energiamegtakarítás irányába menjenek, mert az később csak pozitív haszonként fog jelentkezni.
Engem a 12 centis h.cellért a falakon és 20 centis födémszigetelésért, valamint a bevonatos üvegezésű argongázos ablakok miatt sokan lehülyéztek hogy minek olyan vastag, elég oda a fele olyan vastag is, feleslegesen dobok ki egy csomó pénzt az ablakon.
Most meg, amikor meghallják a fűtésszámlánkat akkor egyenesen nem hiszik el hogy ennyiből ki lehet jönni és hazudok vagy nem tudok számolni.
Pedig ennyit jelent, előtte valóban nagyon durva volt a fűtési költségünk ahogy másoknak is.
Ez nagyon sokat jelent ilyen energiaáraknál a későbbiekben.
Inkább kerüljön egy kicsit többe de ha csinálni kell akkor inkább a jobbat/vastagabbat részesítsd előnyben és ne hallgass olyanokra akik nem biztos hogy tapasztalatból beszélnek.
Én hónapokig túrtam a netet és a mérnökök számításait mire tudtam hogy én MIT AKAROK. A vállalkozók is le akartak beszélni de én acélkeményen tartottam magam ahhoz amit a mérnökök által javasolva láttam. (ilyen falra a hőtechnikai számítások alapján min.10 cm-es H.cell kell de inkább minél vastagabb)
A kivitelezők minden áron rá akartak beszélni arra hogy elég lesz az 5-6 centis is, nem kell oda vastagabb mert máshol is ilyet szoktak felrakni.
Nem engedtem, nem sokkal volt drágább és megérte. (mint kiderült nem tudtak ilyen vastagot szerezni de volt 5 centis lenyúlt anyaguk és azt akarták rám sózni)
Ja, az.