akkor bízom benne hogy jó úton járunk mi is.motor megvan és rendben, autó friss műszakival és szintén rendben, nyaralás meg anyóséknál minimális költséggel így az is rendben.minden más mehet a házra.
Kéne még gyertya, azok a szívócsövek, hátsó tárcsa, gázkarhoz visszahúzó bowden, és hamárlúd, utaskapaszkodószíj, hűtőfolyadékcsere, fékfolyadék, és csőcsere, meg megnézném mi lötyög a telókban is.
Igen. (értem hogy nem komoly )
Nos:2006-ban 1,2-es új Banditot vagy GSX 1,4-es akartam venni.
2 illetve 2,3M Ft lett volna és úgy, hogy 400-at befizetek és a többi CHF hitel lett volna 6 évre.
Aztán végigtelefonáltam az összes szalont az országban és nekiültem költségvetést csinálni az elkövetkezendő évekre. (belevettem a: mi van ha történik valami az árfolyammal, tényezőt is)
Hamar beláttam hogy ha fizetem a törlesztést és havi egy tank benzint is elnyomok akkor nem marad tartalék semmire a hónap végén.
Nem lesz házszigetelés és ablakcsere, meg semmi sem.
Ekkor jött a döntés hogy a 400-450e-ből veszek valami öreg vasat és elleszek azzal.
Motor letudva.
A Rönó jó állapotban van és ki van fizetve, amire kell arra jó lesz még pár évig.
Autó letudva.
Nyaralást megoldjuk itthon az udvaron és a kertben.
Nyaralás letudva.
A szigetelés és az ablakcsere letudva, meg még sok minden más is, ekkor jött a GW 325-ért. (Sanyi tehet róla, ő linkelte be)
Most azzal foglalkozom.
Ha ezt nem tettem volna (~600e-nél jár jelenleg) ebből letudtam volna a garázsszigetelést meg az udvar betonozását és az is kész lenne. (nyár végén megcsinálom)
Megcsináltattuk a belső festést az egyebekkel, arra még így is volt pénz éppen hogy.
Majdnem kész vagyunk.
Valahogy így ment ez.
130 az ehavi költség, ha nem lesz extra a fűti (de nem hiszem)... és persze most szakadt le a kocsi kipuja, meg kéne még locsolni pár tizest a ezresre is.
jó is én szeretem a munkám és a munkahelyem! az egyik barátomék csinálják mint családi vállalkozás és így kerültem oda.hát a fizura meg azt tudom mondani hogy itt Pápán egy közép fizu.de ha hozzáadom a minden napi meleg kaját akkor az még plusz 15000.így meg már jónak is számít. bár én is szeretném ha egy kicsivel több lenne.viszont a másik oldala hogy ha bármire szükségem van akkor mindenbe segítenek.vagy ha napközben van dolgom akkor elmegyek.
értékesítő és tervező vagyok egy konyhaipari cégnél.egy kis vállalkozás.nagyüzemi és háztartási konyhákkal, berendezésekkel, gépekkel foglalkozunk.én a házi konyha részével foglalkozom.tervezés, legyártatás, kiszállítás, beszerelés.na meg ha nincs rendelés akkor minden mással amivel kell.
Gondolom nincs de azé megkérdem valakihez akad egy ezredes also villahid az nagyon jó lenne görbe is jó sérült is jó . Nekem a cső kell belöle kicsavarni azt kész Ábrus?
pontosan. elmondom hogy én 80-at kapok +minden nap meleg kaját.ezért szoktam azt mondani hogy a pesti ember nem is tudja hogy lehet megélni vidéken.és ezt nem bántásból mondom! de sajna ez van.
Nálunk 2004-óta ugyanebből az okból rengeteg lemondással és megszorítással kellett szembesülnünk. Talán az idén érünk oda hogy egy kicsit már lehet lazítani a költségvetésen és egy kicsit lazábban élni.
Nálunk azért volt "drága" mert volt födémbontás is (lépcsőfeljárónál) ajtótok-ablak kiszedés és az asszony hülyesége az a hungarocell szar a mennyezetre a szegélyekkel.
Viszont most már úgy van megcsinálva a fal hogy már én is ki tudom festeni legközelebb. (pistinek biztos mond valamit a Prakticolor szó,ezelőtt azzal volt festve)
Nos:2006-ban 1,2-es új Banditot vagy GSX 1,4-es akartam venni.
2 illetve 2,3M Ft lett volna és úgy, hogy 400-at befizetek és a többi CHF hitel lett volna 6 évre.
Aztán végigtelefonáltam az összes szalont az országban és nekiültem költségvetést csinálni az elkövetkezendő évekre. (belevettem a: mi van ha történik valami az árfolyammal, tényezőt is)
Hamar beláttam hogy ha fizetem a törlesztést és havi egy tank benzint is elnyomok akkor nem marad tartalék semmire a hónap végén.
Nem lesz házszigetelés és ablakcsere, meg semmi sem.
Ekkor jött a döntés hogy a 400-450e-ből veszek valami öreg vasat és elleszek azzal.
Motor letudva.
A Rönó jó állapotban van és ki van fizetve, amire kell arra jó lesz még pár évig.
Autó letudva.
Nyaralást megoldjuk itthon az udvaron és a kertben.
Nyaralás letudva.
A szigetelés és az ablakcsere letudva, meg még sok minden más is, ekkor jött a GW 325-ért. (Sanyi tehet róla, ő linkelte be)
Most azzal foglalkozom.
Ha ezt nem tettem volna (~600e-nél jár jelenleg) ebből letudtam volna a garázsszigetelést meg az udvar betonozását és az is kész lenne. (nyár végén megcsinálom)
Megcsináltattuk a belső festést az egyebekkel, arra még így is volt pénz éppen hogy.
Majdnem kész vagyunk.
Valahogy így ment ez.
Viszont most már úgy van megcsinálva a fal hogy már én is ki tudom festeni legközelebb. (pistinek biztos mond valamit a Prakticolor szó,ezelőtt azzal volt festve)