Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!Hát ez inkább Ábrus szakterülete,de ez a képen szerintem pont egy fognyi eltérés.Ha neked ennél kisebb akkor lehet kinyúlt lánc.
Üdv mindenkinek!

Olvasgattam a szókeresővel és megtaláltam Poti fényképét a vezérlésről. Itt nála nincs jelen a szívótengely. Namost, nálam is ilyen a helyzet, de nem ennyire durván. Nincs teljesen a jelnél, de lehet egy foggal áttéve pont ott lenne... passz. Már összeraktam a motort, mivel egy szerelőtől telefonon azt a magyarázatot kaptam, hogy a vezlánc nyúlhat annyit, hogy ez legyen az eredménye.

Kérdésem: megoldás lenne erre az, hogy simán átrakom egy foggal és jelen legyen? Nagy baj ha pár fokot késik?

Kíváncsi lennék a véleményekre! Főleg ábruséra

Itt a Poti képe:
ez gecire begyün...kicsivel nem foglalkozom, már nem is reagálok a bombázó e-mailekre. ki az a fasz aki télen akar motort venni...20 évest meg pláne
Ez nagyon jó Loptam
Na nekiállt szakadni a hó
Rá se ránts Emre a mai termékek már lassan ugy sem emészhetök
az már meg van oldva összefércelték valahogy
csak az emésztésem már sose lesz olyan mint legénykoromban
hegesztünk be ha kell egy uj összekötöt
Az a baj, hogy nálam már nem gyári a kémény.

Hiányzik belőle egy kb. 10-15cm-es darab.
Ha jól rémlik, 3 vagy talán 4 éve lehetett a műtét.
jól hangzanak
Ako neked meg magas a korom kibocsátás be kő állitani 150/mg alá
ez az egyik amit nagyon bírok:
29.Taglialegna-Favágó
Paradicsom, mozzarella, szalámi, szalonna, gomba, tonhal, csípőspaprika
emmeg a másik
30.Extra Tommaso-Extra Tamás
Paradicsom, mozzarella, darált marhahús, sonka, gomba, vegyeszöldség, hagyma
Az utóbbi egy "batyus" pizza, alul felül tészta, közötte meg piszkosul megpakolva
És erről a pizzériáról van szó.
Legutóbb Sanyi csajával ki akartam kezdeni mélben de a nagyképű ribanc nem tárgyalt velem.
Mifelénk is van egy amit nagyon szeretek, de lefekvéskor rám kell szögezni a takarót, mert nem marad meg rajtam.
Andi akar jövő télre bütyköst. Gondolom egy pw50ről már leér a lába
ettem 1 gyros pizzát. Most szellőztetek 4x mert kifingtam magam a lakásból.
Tegnap nekem is küldött egy levelet,de nekem nem írt ennyit,csak röviden!
Lacinkal mi leet vajon Egyiptomban lehet a meleg nyárban vagy hune?
Nya tessék be kő vállanyi
jó estét
és ugyanez lefordítva szuahélire, onnan grúzra, majd "ismét" magyarra:
hi,
Hogy kerülsz ide? Örülök, hogy üzenetet küldjön Önnek a választ, hogy Ms. Amina'm Wanyika, 25 éves FT5 / 6 wt59. Az egyetlen lánya a néhai Dr. David Wanyika, Szudán az afrikai, aki meghalt a háború alatt az én hazámban. Megölték hidegvérrel egy reggel, amikor az anyám. De sikerült megszöknie, és beleszaladt egy értékes élet a szomszédos ország (Dakar) fővárosa (Szenegál), és én most menekültek.
Eközben püspök egy számítógép, és azt szeretnék írni, még mielőtt mozogsz itt? ..
Íme néhány kép ide jöttem.
Várakozás a válasz hamarosan
A szívem,
ámen