Olvasgattam a szókeresővel és megtaláltam Poti fényképét a vezérlésről. Itt nála nincs jelen a szívótengely. Namost, nálam is ilyen a helyzet, de nem ennyire durván. Nincs teljesen a jelnél, de lehet egy foggal áttéve pont ott lenne... passz. Már összeraktam a motort, mivel egy szerelőtől telefonon azt a magyarázatot kaptam, hogy a vezlánc nyúlhat annyit, hogy ez legyen az eredménye.
Kérdésem: megoldás lenne erre az, hogy simán átrakom egy foggal és jelen legyen? Nagy baj ha pár fokot késik?
ez az egyik amit nagyon bírok:
29.Taglialegna-Favágó
Paradicsom, mozzarella, szalámi, szalonna, gomba, tonhal, csípőspaprika
emmeg a másik
30.Extra Tommaso-Extra Tamás
Paradicsom, mozzarella, darált marhahús, sonka, gomba, vegyeszöldség, hagyma
Az utóbbi egy "batyus" pizza, alul felül tészta, közötte meg piszkosul megpakolva És erről a pizzériáról van szó.
és ugyanez lefordítva szuahélire, onnan grúzra, majd "ismét" magyarra:
hi,
Hogy kerülsz ide? Örülök, hogy üzenetet küldjön Önnek a választ, hogy Ms. Amina'm Wanyika, 25 éves FT5 / 6 wt59. Az egyetlen lánya a néhai Dr. David Wanyika, Szudán az afrikai, aki meghalt a háború alatt az én hazámban. Megölték hidegvérrel egy reggel, amikor az anyám. De sikerült megszöknie, és beleszaladt egy értékes élet a szomszédos ország (Dakar) fővárosa (Szenegál), és én most menekültek.
Eközben püspök egy számítógép, és azt szeretnék írni, még mielőtt mozogsz itt? ..
Íme néhány kép ide jöttem.
Várakozás a válasz hamarosan
A szívem,
ámen
Olvasgattam a szókeresővel és megtaláltam Poti fényképét a vezérlésről. Itt nála nincs jelen a szívótengely. Namost, nálam is ilyen a helyzet, de nem ennyire durván. Nincs teljesen a jelnél, de lehet egy foggal áttéve pont ott lenne...
Kérdésem: megoldás lenne erre az, hogy simán átrakom egy foggal és jelen legyen? Nagy baj ha pár fokot késik?
Kíváncsi lennék a véleményekre! Főleg ábruséra
Itt a Poti képe:
csak az emésztésem már sose lesz olyan mint legénykoromban
Hiányzik belőle egy kb. 10-15cm-es darab.
Ha jól rémlik, 3 vagy talán 4 éve lehetett a műtét.
29.Taglialegna-Favágó
Paradicsom, mozzarella, szalámi, szalonna, gomba, tonhal, csípőspaprika
emmeg a másik
30.Extra Tommaso-Extra Tamás
Paradicsom, mozzarella, darált marhahús, sonka, gomba, vegyeszöldség, hagyma
Az utóbbi egy "batyus" pizza, alul felül tészta, közötte meg piszkosul megpakolva
És erről a pizzériáról van szó.
hi,
Hogy kerülsz ide? Örülök, hogy üzenetet küldjön Önnek a választ, hogy Ms. Amina'm Wanyika, 25 éves FT5 / 6 wt59. Az egyetlen lánya a néhai Dr. David Wanyika, Szudán az afrikai, aki meghalt a háború alatt az én hazámban. Megölték hidegvérrel egy reggel, amikor az anyám. De sikerült megszöknie, és beleszaladt egy értékes élet a szomszédos ország (Dakar) fővárosa (Szenegál), és én most menekültek.
Eközben püspök egy számítógép, és azt szeretnék írni, még mielőtt mozogsz itt? ..
Íme néhány kép ide jöttem.
Várakozás a válasz hamarosan
A szívem,
ámen