Bemegyek 22-re ma este, olyan 0:15-0:30-ig megcsinálom a könyvelést, pénzezést, nap zárást és onnantól kezdve kb. 3:10-ig hómaroznom és hólapátolnom kell...
hát, ha erre volt szükség... Legalább látják a kedves beosztottak, nem csak a szád jár, hanem meg is teszed amire szükség van. A normális főnök egyébként ilyen !
(az én főnökömnek tényleg csak a szája jár, és felelősséget se mer vállalni semmiért. szeretjük is érte. )
Főnök létemre én is szifont hőlégfúvóztam majd havat lapátoltam ma délelőtt. (meg délután itthon)
Melóhelyen a szivattyúházban reggelre -3 'C volt a fal mellett és a mosogató alatt elfagyott a vízcső és a szifonban levő víz is.
Kis adalék hozzá hogy a vízcsapra menő flexibilis csövet szétnyomta a jég ott,ahol rá van préselve a hollanderre. (ha kiolvadt volna elöntötte volna a helyiséget a víz, na nem mintha ott számított volna valamit)
ugyanazzal ahol A 40.000 cHF -ES HITEL VOLT. cib. most 5,4 millás forinthitel lett. 1,45 millát kellett kp. beletolni. megpróbálunk évente 6-7 kilót letenni, és akkor 6-8 év alatt sikerülhet kifizetni.
áh, szifont leszereltem, van nagy 35 literes vödör, és abba küldi a mosogató a vizet. Egyenlőre jobban nem tudok. ha átfordul pluszba a hőmérséklet, majd kiolvasztom valahogy.
Nem nagyon foglalkozok vele mert hideg van a garázsban. Ha kissé javul az idő (+ jelenik meg tartósan a kinti hőmérőn némi napsütéssel) akkor folytatom.
A kicsit meg akkor kellett volna szóra bírni amikor decemberben egész jó idő volt, nem pedig most a hó alatt.
(az én főnökömnek tényleg csak a szája jár, és felelősséget se mer vállalni semmiért. szeretjük is érte.
Melóhelyen a szivattyúházban reggelre -3 'C volt a fal mellett és a mosogató alatt elfagyott a vízcső és a szifonban levő víz is.
Kis adalék hozzá hogy a vízcsapra menő flexibilis csövet szétnyomta a jég ott,ahol rá van préselve a hollanderre. (ha kiolvadt volna elöntötte volna a helyiséget a víz, na nem mintha ott számított volna valamit)
Megvan a hűtőbordád.
fasza lehet Ikarussal csapatni a hóban.
Vége a melónak,nem volt ma egyszerű.
Egy kis kalandtúra hivatalból.
szétfagytunk mi is, nem csak a cső. fújt a szél mint a vesztés.
Szevasztok!
Elfagyott a konyhai lefolyóm.
A kicsit meg akkor kellett volna szóra bírni amikor decemberben egész jó idő volt, nem pedig most a hó alatt.
Hol tekeregtél eddig?