Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, Sanya, majd elmék érte legközelebb, ha ott leszek. Hívlak előtte.
Bemegyek 22-re ma este, olyan 0:15-0:30-ig megcsinálom a könyvelést, pénzezést, nap zárást és onnantól kezdve kb. 3:10-ig hómaroznom és hólapátolnom kell...
Mennyi időre kértétek?
hát, ha erre volt szükség... Legalább látják a kedves beosztottak, nem csak a szád jár, hanem meg is teszed amire szükség van. A normális főnök egyébként ilyen !
(az én főnökömnek tényleg csak a szája jár, és felelősséget se mer vállalni semmiért. szeretjük is érte. )
Én is! Egyszer vezettem Zsolti szétrohadt dukátóját.
Meghiszem azt! Azért az első körben volt egy kis para. De utána nagyon királyos volt. Szeretek vezetni nagy autókat.
Főnök létemre én is szifont hőlégfúvóztam majd havat lapátoltam ma délelőtt. (meg délután itthon)
Melóhelyen a szivattyúházban reggelre -3 'C volt a fal mellett és a mosogató alatt elfagyott a vízcső és a szifonban levő víz is.
Kis adalék hozzá hogy a vízcsapra menő flexibilis csövet szétnyomta a jég ott,ahol rá van préselve a hollanderre. (ha kiolvadt volna elöntötte volna a helyiséget a víz, na nem mintha ott számított volna valamit)
SZIA LACI! Na végre! Má azt hittem valami baj van.

Megvan a hűtőbordád.

fasza lehet Ikarussal csapatni a hóban.
Sziasztok!

Vége a melónak,nem volt ma egyszerű.

Egy kis kalandtúra hivatalból.
ugyanazzal ahol A 40.000 cHF -ES HITEL VOLT. cib. most 5,4 millás forinthitel lett. 1,45 millát kellett kp. beletolni. megpróbálunk évente 6-7 kilót letenni, és akkor 6-8 év alatt sikerülhet kifizetni.
És melyik bankkal?
áh, szifont leszereltem, van nagy 35 literes vödör, és abba küldi a mosogató a vizet. Egyenlőre jobban nem tudok. ha átfordul pluszba a hőmérséklet, majd kiolvasztom valahogy.
Akkor most a mosogatás bizonytalan ideig elnapolva!
jól. ma voltunk közjegyzőnél. szentesítettük a kapcsolatunkat.
szétfagytunk mi is, nem csak a cső. fújt a szél mint a vesztés.
Pff. Kellemetlen. De kérlek nyugtass meg hogy Kinga jól van.
itt -1 volt délután.

Szevasztok!
Elfagyott a konyhai lefolyóm.
Hát most hozzá se nyúlok
Nem nagyon foglalkozok vele mert hideg van a garázsban. Ha kissé javul az idő (+ jelenik meg tartósan a kinti hőmérőn némi napsütéssel) akkor folytatom.
A kicsit meg akkor kellett volna szóra bírni amikor decemberben egész jó idő volt, nem pedig most a hó alatt.

Hol tekeregtél eddig?
Á, hónapok óta nem voltam sehol. Itt vagyok, olvasok, csak nem szólok.
minden ok meló van meleg van Andival is ok minden.