Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan is van, az "kamionabb" mint az Axor, ez inkább billencset húzni jó.
Actros meg alacsonyabb fülkés, kényelmesebb is és hosszabb a difije.(most épp azokat vettek)
szííp verda, csak valami bigyó van a szélvédőn. elkenődhetett, mert tökre olyan optikai csalódást kelt mintha Te ülnél az ülésben.
van itt nálunk egy telephelyetek. fővagesz a kapubejárót "bólyák szegélyezik" ... ha az ember jobban megfigyeli, gázpalackok vannak leásva, és lefestve. olyan félék amiket a víz-gáz szerelők használnak, az a nagy.
Én is mentem már hasonlóval,azt hiszem Actros,vagy ilyesmi neve volt. Tök jó.
A következő tali helye Pécs környéke lesz.
Tényleg jó volt és beugrott hogy mentem a vítóval is!
na ezért a kölyökért kapod a fizetést. minden hónap végén az időnyílvántartó lapod leadásával párhuzamosan kell egy fotó a kölyökről, hogy még él, nem ölted meg.
Hát jó dolga van a beosztottaidnak.
Hú basszus! Jó szar lehet így feküdni. Biztos megfájdul majd a nyaka.
"kedves beosztottam" (22 éves srác) fent hentergett a Control room-ban (kiadták hogy ezt kell használni és nem azt hogy vezénylő, pedig 20 évig tökéletesen megfelelt )
a monitorok előtt a melegben, max. felvette a telefont ha hívott valaki.
(ha vele csináltatom akkor cserés lett volna a műanyag cső is, meg a szifon is, mert tuti szétolvasztotta volna őket a torony eszével )
Úgy nem szabad.
Akkor már mindenki részeg lesz.
Gyerekek, Ha lesz tali itt,megszervezem nektek. 18h után szabad a vásár.
Gondolom. Ez a módi itt is,mrmint a maszekok nem vesznek semmit,csak a csoró melós szopik állandóan.
ÚÚúú Sanyi, mér vagy Te olyan messze. Én is akarok buszt vezetniiii.
Hát gyere te is. Mehetsz vele.
Én is szenvedtem. Kenyereséknél hóláncra nem futi. Csak vaslapátra, meg fagyos sóderre, amit nem tudsz szétverni.
De vezethetted volna,csak nem a pályaudvaron. Nem vagyok én irígy gyerek.
nemtook addig számolni.
lejárat 2033 június (cca 21 év még. 25 évre írtuk a CHF-est)
3 éves kamatperiódus. az első periódus törlesztője 60.500 Ft lesz.
Szija Zsóti!
Bezzeg én nem vezethettem.
De milyen jó is volt ugye.
Ha 1x eljössz amikor dolgozom,akkor a telepen mehetsz vele. Csinálunk róla fotót is a hitelesség kedvéért. Sajna a telepen szabad csak,mert az egy nagy zárt terület,nem szól érte senki,ha nem állatkodunk.