Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tavasz első jele! Még 22nap és tavasz van!
Na ügyes vagy
gyerekek olyan húslevest főztem magamnak hogy csak na. Életem első húslevese volt és be is faltam mindet.
Én nem értek hozzá
Egyel sem jó te te tudod
tavaly a motorral 6 ezret mentem mindenféle hiba nélkül. erős, jó, szép hang.
Az enyém tényleg ilyen fokban mérhető eltérés, mittudomén 5 fok... ennyire nem nagy, csak a Poti(P071) írta, hogy 2 foggal lehet arrébb a képen lévő neki...mondom nekem akkor max egyel...vagy annyival sem.
az nem az én képem.

Nekem nincs ennyire eltolva
Sziasztok
Sztem meg semmiképp se hagyd úgy,osztom Gyula véleményét hogy eléggé úgy tűnik hogy az 1 foggal arrébb van.
Köszi Gyula, most már nekem úgy marad, mert vissza nem szedem szét az biztos. Csak belülről vakar a kíváncsiság, hogy most mi lett vna ha...

Megyek feltöltöm vízzel+fagyállóval(rózsaszín ), Actevo 20w50-nel, kap egy új olajszűrőt, levegőszűrőt és beindítom. Benzinszűrőt már cseréltem, szelephézagok OK, karbi beállítva, mondjuk szinkron még nincs.

Kíváncsi leszek milyen lesz
50ccm 2 ütem, robogóblokk. Zsír
pesten ragyogó napsütés van
itt már csak hordja

képet
Muti....
Itt hajnal óta nem esik.

Az érdeklődő kérdésekre elmondom, hogy szereztem egy olyan quadot......
Itt kb 50cm De most elállt
Itt este ota szakad Az autoval ki sem tudok állni mert a garázstol nem is lapátoltam el a havat
Ugy is közeleg a motoros szezon és nem árt ha kondicioba tartod magad
Sziasztok. Most értem haza. Ennyit életembe nem lapátoltam kocsi alól. Persze hólánc nuku. 7óra helyett 9. 20 -kor végeztem.
süt a nap
Szevasztok!

itt is esik meg hordja a szél. és a legjobb hogy a szomszédét is hozzám. amúgy kb -8fok.
Ujabb 10-12 cm hó
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_750_genesis_fz_750-54
23440