Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a 850 is bejövős! Ültem is egyben,méghozzá mechanikus váltósban! Ritka mint a fehér holló. Tudod ebben is az az 5 literes motor van mint a 750-ben.
Most voltam a garázsba,nálam -2,5 fok van. Az Omega három hete aluszott,de simán életre kelt. 1 izzítás,és indult is. 8 perc alapjáraton,és 90 fokos lett a hűtővíz.
A Frézit meg sem próbáltam,valamikor november tájékán pöfögött utoljára,de nem is fog amíg jobb idő nem lesz.
Megnyugtatásul közlöm hogy Fré azóta sem indul amióta írtam hogy az akksik lemerültek.
Kint áll a garázsban ahol a Rönó is áll (kb -3-5 'C lehet bent) és úgy megfogja a 20w50-es olaj hogy alig tudja az önindító megforgatni a főtengelyt. (kb október óta áll) Mindig nyomok neki egy-két indítási kísérletet, már ott tart hogy egy henger néha pöffen egyet. (bár furcsa hogy az AC is csak egyet kattan és semmi többet)
Mindegy, majd ha kiolvad akkor elindítom.
Ja, a szabadonfutót nekem is megfogja néha.(valaki írta hogy be van sz@rva miatta)
Nekem meg BMW 750 iA-m nem lesz. (kozmikus sebességgel távolodik még a lehetősége is )
Nekem is hasonló érzéseim törtek elő,mondjuk nekem nem technikai problémák miatt,hanem a qrva adók miatt. (BMW 750i 1,2 milla,csere egy Golf 3-ra ) Fura volt megválni tőle,és a Golfiba beleülni helyette. De alapjaiban egyszerűbb lett az életem tőle. Azért mégegyszer benzines Golfom biztos nem lesz. Elb@szott egy szerkezet,legalábbis az 1.4-es ABD-sek.
Sziasztok! Esik a hó. Régen esett.

De legalább kocogtam egy jót.
Ez folyamatosan íródik az évek alatt, nem egyben írta a srác.
Az eset a néhai Mitsubishi Galantomra emlékeztet.
Nekem megváltás volt mikor óriási veszteséggel elvitték és megkönnyebbültem hogy mennyi mindenre nem kell többet költenem. (vettem 500-ért, benne volt több mint 1M-ban és elvitték 270-ért )
Jó az előzéses rész az octáviával röhögtem akkorát
Hát elégé ráért a szerző De lényegében hát most mit modnjon az ember rá Olvasonak vicces neki anyagi csöd volt .
Ja nem, autós ez nem yamaha. Meg rohanok jövök megyek csak ilyen benézek van mert forgatunk coca cola reklámot a zsidóknak.
Amit linkeltem. (legalább fél óra de érdemes)
Elolvastad?
Pontosan.
Kell.
Pupu fejezd be ezt a faszságot mert beépítek egyet a fejedbe!
Csővi megnéztem a városkát hát szerintem az sem volt normális aki oda kitalálta ,hogy ott várost hoz létre -71meg +36 ááá az több mint száz fok hőingás