Az lemaradt hogy kimondottan örülök annak hogy összejöttetek és már mindkettőtöknek van motorja.(még ha semmi közöm sincs hozzá)
Nem csak magamról beszélek. Az hogy Ő még nem érzi itthon magát szerintem természetes dolog, hiszen még az "elején" van. Majd változik ez is idővel. (meg elég szokatlan még hogy lány is van itt mert eddig erre nemigen volt példa )
Persze ez csak az én véleményem.
Még ha ez így is lenne (de nincs) az mennyiben befolyásolná itt a napi ügymenetet?
Ő is ír ide de nem bántotta senki, akkor nem értem hogy miért mondod ezt.
Én pl ritkán beszélgetek vele mert még nem találkoztam vele, nem ismerem annyira és ezért egyelőre nemigen van közös témánk de ez nem jelenti azt hogy bármi bajom is lenne azzal hogy itt van. Ha kérdése van akkor természetesen megbeszéltük eddig is. Véleményem szerint elég sokan vagyunk ezzel így.
Mint már említettem: nem érdekel hogy kinek nem tetszik amit csinálok!
Ha nem jön fel többet akkor a legutolsó hsz-át fogom így rendszeresen köszönteni.
Nem csak magamról beszélek. Az hogy Ő még nem érzi itthon magát szerintem természetes dolog, hiszen még az "elején" van. Majd változik ez is idővel. (meg elég szokatlan még hogy lány is van itt mert eddig erre nemigen volt példa
Persze ez csak az én véleményem.
Ő is ír ide de nem bántotta senki, akkor nem értem hogy miért mondod ezt.
Én pl ritkán beszélgetek vele mert még nem találkoztam vele, nem ismerem annyira és ezért egyelőre nemigen van közös témánk de ez nem jelenti azt hogy bármi bajom is lenne azzal hogy itt van. Ha kérdése van akkor természetesen megbeszéltük eddig is. Véleményem szerint elég sokan vagyunk ezzel így.
http://youtu.be/ZOy_QqMmGG4
Úgy csinálsz mintha mindenki kollektívan kiutált volna benneteket,pedig erről szó sincs.
De ha Pisti ölelkez, az para, mert ő mindig éhes
Ha nem jön fel többet akkor a legutolsó hsz-át fogom így rendszeresen köszönteni.