Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kapjad béé a magánbeszégetésel együtt
Jó reggelt,igen kell mert túl szegény lenne a keverék,menne a motor de gyenge lenne.Sőt,van még ott egy fém alátét is,hogy a zégergyűrű ne kezdje ki a műanyag távtartót!
A blokk részbe motorolaj, hátra a meghajtáshoz hajtóműolaj
Szassz. Kell.
Jó reggelt. Bocsánat hogy megzavarom a fórumon a magánbeszélgetést de szeretnék 1 technikai kérdést feltenni.
Jaszi ismerősnek van 1 félautomata 4T quad hány helyre kell abba olajat tölteni? van a rendes motor olaj de azt mondja van még 1 nívós nyílás de nem tudja oda milyen olaj kell vagy kell e. Nem zseni a pasi a fiának vette még a quadot. köszi a választ.
Daogyula, Ábrus!

Rövid kérdésem lenne. Súbertű zégere alatt kell lennie ilyen műanyag "korongnak" ? Nem tudom, hogy az oadaillik-e vagy nem...mind a 4 karbinál ottvan, ilyen távtartó szerepet tölt be. Ha kivenném akkor lejjebb esne a tű és szegényíteném a keveréket. Nem tudom ezekenek ott kell lenniük?
Ja igen nem kel feladni a csekket
Az rendkívül egyszerű.
Nekem igazábol az álmom vagyis célom ,hogy áram meg víz ne jöjön be a házhoz .Ez már részben féluton megvan . Utálom mert rávagyunk kényszerülve ezzekre a mocs...ra
Mondjuk ők abból dolgoztak ami éppen volt. (a terveket a netről szedték)
Igazábol én annak örülnék ha valami olcso és jó teknikát lehetne müködésre birni azt tele szorni vele a netet meg a nyilvánoságott. Mert sajnos vannak dolgok csak rá vagyunk kényszeritvel az nyersanyagokra
Nekem a garázsban sok minden rejlik anyagban csak hát az idővel van némi probléma
És mindenképen 3 tárcsás szükséges
Ami itt melletünk van kilitin az mükszik egy 5.5kw-os áramfejlesztöt hajt a baj az hogy a mágnesek sem egyformák meg megvan hogy melyik északi meg déli irányú. Ha érdekel netán minden nemü adatok tervek HHo2 ről is megvan cd ken .Kitudja még mivel nem foglalkozik az ember ha nagyon ráér
Pár éve a haveromék kísérleteztek hasonlóval. Megépítették (kb egy méteres átmérőjű volt) de ahhoz hogy terhelni is lehessen, baromi nagy méretben kellene (kb mint egy garázs) megépíteni. Önmagában valóban forgott de kézzel le lehetett fogni a tengelyt.
Ami szélkereket csinált az viszont bevált.
Azt persze hiszi aki hiszi meg nem hiszi aki nem hiszi Na de aszem erről ennyit mert le offoltuk a topikot
Van egy videom azt is szivesen kiirom akinek kell ahol a Magyar találmányok Hívatalában az Elnőkkel készitenek egy riportott és bele mondja a kamerába ,hogy a hiába is lenne ha valmi müködne mert nem müködik és kész . Teljesen nyíltan kijelenti és utána visszakérdez a riporter majd erre megerősiti mégegyszer. Majd lehet elölguberálom azt feltöltöm videoként.
ok, utánaolvastam.
perpetum mobile nincs, és ez ellentmond az energiamegmaradás törvényének,
kicsit szkeptikus vagyok
na jóccakát
Itt 9m és a kőpad át lett vésvel 7 méternél de valahol 52 m est ásot Nagy Bátyám
Ha valakit érdekel a teljes gyári magyar tervek szívesen adom . Ha valkinek van kedve vele foglalkozni meg van rá pénze mert csak amágnes hozzá kb 200 ezer
Beirod a googléba azt dobja a ki a kezdetlegestöl http://youtu.be/PFGiWiXMHn0 találni olyant is a neten ahol már kész dobozoltan kapod csak bedugod a konektorába a hosszabitodat azt goo
na jó éjt pajtikáim én léptem.

de azért azt elmondhatnád hogy kb milyen mélyre mentetek ti le kúttal?